Czerwone pasemka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Dziewczyny znacie może kogoś kto zrobiłby profesjonalnie ale nie drogo czerwone pasemka na moich czarnych włoskach? W salonie fryzjerskim chcą 100 zł a to troszkę dużo dla mnie. Może któraś z was jest fryzjererką? Chciałabym coś nowego na święta.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czerwone pasemka

Miałam takie pasemka robione w salonie Welli (ze strzyżeniem płaciłam 70 zł), jedyny minus - salon jest w Starogardzie Gdańskim.
Aż mi się wierzyć nie chce, że tyle każą sobie za to płacić w Trójmieście. :/

Hej ja własnie zafundowałam sobie takie pasemka na moj slubik:)mam czarne włosy a czerwien jest rewelacyjna:)) Włoski robiłam w salonie w Zielonym Osiedlu.Salon znajduje sie dokładnie na przeciwko napisu kaskada orłowska.zapłaciłam 40 zł i jestem zadowolona jak nigdy.Jak bedziesz szła to tylko do P.Ani taka blonyna w okularach:)Zreszta fajna gaduła:)Polecam

O Casi to bardzo mało zapłaciłaś? A jakie masz włosy? Bo ja długie i może stąd ta cena?! Jak będę w pobliżu to tam zajdę zapytać, dzięki.

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (5 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...