Czerwony Piec

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 40C

Fenomenalnie (1) Więcej takich miejsc w Gdyni, świetnie że to powtsało. Piotr Ananicz Nic do zarzucenia :) ! (1) Byłam kilka razy. Nie zdarzyło się, żebym na coś narzekała. Fakt obsługa nie... Mateusz Ocena jakości (2) Dziwi mnie to, że ludzie do tego stopnia ulegają modom. Jakość pizzy jest... były gość
NIEBO W GĘBIE! (1) Byłam już kilka razy:-) Pizza niesamowita! Świeże, przepyszne, fenomenalne... M. rozczarowana (1) Jedliśmy z mężem pizzę z kozim serem, szpinakiem i czosnkiem. Pizza w smaku... Mi pyszna pizza:) (1) Rewelacyjna pizza, zwłaszcza pizza Pera. Jak dla mnie, jest to najlepsza... Ania Polecam! (1) Jedyny jak do tej pory lokal w Gdyni, w którym sałatki są w normalnych cenach... Kana Dobre jedzenie , ALE... (1) 26.02.2015r. Zacznę od wystroju - no nie urywa , nic specjalnego ani nic do... skiba rewelacja! (1) super, świetne miejsce na spotkanie, przepyszna pizza, duży wybór win..nie... Marina najlepsza w Gdyni (1) pizza, po którą jeżdżę specjalnie z Gdańska. cudowne ciasto, nawet po... mf Wracam :) (1) Mijałam wiele razy, aż w końcu miałam okazję wejść i spróbować. Teraz wpadam... Natalia Tak trzymać:) (1) Naprawdę warto.Byłam kilkakrotnie i polecam wszystkim.Miło czysto,przytulnie... zadowolona panini (1) Właśnie zjadłam panini! Jeśli wszystko jest tak pyszne to będę stałym... ewa jest pysznie (2) bawią się, eksperymentują, zawsze można dostać coś nowego, ciekawego.... Lee Najlepsza pizza w mieście! (1) Wyśmienite ciasto, oryginalne dodatki i ciekawe eskperymenty z polaczeniem... thom_y polecam (1) piękny czerwony piec zachęca swoim ciepłem na wejściu, miła obsługa uśmiechem... kasia LUBIĘ czerwony... (1) Byłam wczoraj w Czerwonym Piecu i bardzo się cieszę, że Gdynia pnie się do... Patrycja bylam sprobowalam (1) Bardzo dobra pizza, na cienkim i nieco kruchym cieście. Z pewnością będę wracać. byłam sprobowałam i... polecam (1) Pizza - świeże, dobrej jakości składniki, niezła kawa, obsługa bez zadęcia,... dodo pyszne jedzenie, fajne miejsce! (1) sympatyczne miejsce z miłą, swobodną atmosferą - świetna pizza, fantastyczna... Kuba