NIE JEŻDZIJCIE TAM (2) Robiąc rozrusznik nie wiem jakim cudem nie zamontowali jednej szczotki i... FIAT BRAVO Jak zawsze profesjonalnie (1) Jestem stałym klientem i zawsze jestem miło i fachowo obsługiwany,... Zbyszek Rzetelna obsługa (2) Kupowałem tam ostatnio akumulator,Pan który mi sprzedawał po lewej stronie od... żbik
źle.. (1) Robię tam zakupy od wielu lat z racji tego ze prowadzę niedaleko warsztat.... Kamil Rozrusznik (1) Usługa regeneracji mojego rozrusznika była zrobiona od ręki, trwała godzinę... Fiat Uno 1985 Fajny sklep (1) Sklep ogolnie spoko. Z kolesiem w okularach nie rozmawiam w ogole. Nic sie... Piotr Panowie sprzedawcy siedzą tam za karę.. (1) ..przychodzę tam od lat wiadomo po jakieś duperele. Najgorszy jest sprzedawca... jeden z klientów Dobry sklep (1) Części w większości na zamówienie ale zamawiałem po 11 to o 12 był telefon,... Wojtek Naprawa układu wydechowego (1) Skuszony pozytywnymi opiniami postanowiłem sprawdzić sam. Teraz potwierdzam -... kemot Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony po regeneracji rozrusznika. Po uruchomieniu było... Karol D Polecam przede wszystkim za: (1) Dobrą ofertę, jeszcze przyjemniejszą obsługę i dobre ceny Marek Szybko i działa alternator (1) Auto odstawione z samego rana, kilka godzin później autko naprawione.... Poloweczka Klient od Beemki (1) Chcialbym bardzo podziekowac za szybkie zalatwienie czesci mimo soboty :-) W... Adam POLECAM przez duże P (1) Bardzo szybko i co ważne pod domem uzyskałam pomoc. Pan przyjechał. Wymieniła... Kobieta R E W E L A C J A (1) Mój pojazd po ok 3 dniach i 3 nocach w temp minus pow 12 stopni nie zapalił,... fw86 Polecam! (1) Bardzo miła i sprawna obsługa. Pan najpierw sprawdził przyrządem akumulator w... Marek Rewelacja (1) Padł mi akumulator jeden telefon za godz przyjechał Pan z nowym akumulatorem.... Marek Mega pozytyw!! (1) Polecam wszystkim ten punkt. Dzisiaj bylem Jeep na wymianie aku i w deszczu... Rafał Bravo!!:) (1) Miałem problem z nawiewami, a czeka mnie trasa 400 km na swieta do domu.... Bravo turbo zrobione bdb (1) naprawilem turbine bardzo jestem zadowolony polkecam ford focus 1.6 hdi focus 1.6 hdi