Bardzo Solidna Firma (1) Obsługa bardzo miła i fachowa. Bardzo szybka naprawa Jak dla mnie pełen... Alek Solidna firma (1) Bardzo solidna,szybka naprawa... Szefowa bardzo miła i uprzejma....Serdecznie... BOB zgadzam sie z ponizszym wpisem,jak z filmow barei (5) obsluga na lajcie totalna zlewka,zawrocilem im -upe z samego rana-tak oni... darek
Podkładki pod wtryskiwacz Ford Mondeo mk4 (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Mimo nie dostępności części Pan... Radek sprawdzenie samochodu (1) Do warsztatu trafiłam z polecenia znajomej. Kupowałam używany samochód i... Jadwiga BMW (1) Ciesze się że trafiłem z polecenia do Auto Akces... Pełen profesjonalizm :D... Patryk omijać szerokim lukiem (2) obsługa warsztatu wszystko i niczego nie wiedząca. Zasada przyjęta w tym... ukryty klient Najlepsza hurtownia w trójmieście (2) Powiem Tak! Ogólnie naprawiam sobie sam auta od jakiś 10lat i w tym czasie... piter tanio, szybko (1) Witam. W sobotę o godzinie 15 zadzwoniłem o części (komutator, regulator,... Bieniek część opel frontera (1) oferta w miarę bogata, bardzo duża pomoc ze strony Panów z działu sprzedaży... Ania Niemiła obsługa wysokie ceny brak towaru (2) Zawsze gdy mam odczynienia z panami sprzedawcami z Auto Partnera traktowany... Piotr Mokrzycki urzytkownik vw polo (1) witam nie pierwsza nie ostatnia wizyta w tym warsztacie troche sie zmieniło... Jakub Polecam!!!! (1) Korzystam z usług LINCER JUNIOR'A od czterech lat, serwisując u nich swojego... szymon ściemniacz i nie dotrzymouje slowa (1) miałem zamówione wahacze oraz podpore do ukladu kierowniczego i dogadana... klient Naprawa elementu zawieszenia (1) Polecam, bardzo sympatyczna i terminowa obsługa. Wymieniałem coś co tłukło... PM zawsze sa te czesci , ktorych poszukuje. (1) Bardzo sprawna obsluga , chwila oczekiwania na krzeselku do czasu... piotr b. Super obsluga (1) Bardzo mila obsluga atrakcyjne ceny warto polecam Toyota Corolla Polecam (1) Dobry kontakt, fachowa obsługa. Możliwość wizyty u klienta oceniam na duży... Wojciech Nic dodać nic ująć (1) Zawsze pomocni, konkretni i rzetelni. Nie mam się do czego przyczepić.... Boczek Wszystko super !!! (1) Obsługa profesjonalna, ceny najlepsze na rynku. Polecam !!! Klient od kasacji.