Naprawa elektryki i tylko to. (2) Miałem problem z alternatorem. Został napreawiony, wszystko spoko. Jednakże... x "Niedzielny" kierowca - zadowolony (1) Ostatnio zarówno mój ojciec, jak i ja mieliśmy okazję skorzystać z usług... Marek Augustyniak Niespodziewana wizyta (1) Dziś, wracając z urlopu po wędrówce po sopockim molo, niespodziewanie byliśmy... Kasia i Kacper
super zakład (1) po dzisiejszym dniu jest to najlepszy zakład w Gdańsku , a Pan Marcin złota... isia Polecam (1) Przyjechalem z peknietym tlumikiem bez umawiania sie na wizyte. Szybko, w... Paweł dobre ceny i obsługa (1) Szybko sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam, takie ceny tylko a Auto... Darek SZOK TRAGEDIA (1) Metoda naprawy pana ''mechanika'' w tym warsztacie polega na wymianie... Były klient Lusterko (1) Lustereczko, powiedz przecie, gdzie Cię zamówię najlepiej? Fachowa i miła... Malin POZYTYWNIE (1) Świetna, fachowa i bardzo szybka obsługa. Dobranie odpowiedniego asortymentu... Arthur polecam! (1) wpadłam tam niedawno po wycieraczki do mojego Polo a przy okazji kupiłam... Ola Serdecznie polecam (1) Obsługa jest rewelacyjna, kupowałam żarówki do auta, sprzedający perfekcyjnie... Kasia Polecam Pana Piotra (1) Wpadłam kupić wycieraczki do mojego Yarisa. Miły Pan pomógł mi założyć... Ola Serwis szczególnie godny polecenia (1) Dziś miałem okazję skorzystać z usług serwisu, a mianowicie regeneracji... Kamil Niezawodni (1) Posiadam pojazdy od specjalistycznych po terenowe. Często przy naprawach... Michał Super sklep (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa, przystępne ceny MARK polecam (1) Świetny sklep z częściami, rewelacyjna obsługa, cały Gdańsk zjeździłem za... eMKa Jak wycieraczki to tylko tutaj (1) Panowie posiadają bardzo obszerną ofertę wycieraczek do różnych marek.... Paweł Entuzjasta (1) Dobra cena, ogromny wybór wraz z miłą obsługą. Więcej takich sklepów poproszę. Dariusz auto partner (1) nie polecam współpracy handlowej - ta firma działa tylko w jedną stronę... lukasz Rewelacja!!! (1) Jestem klientem Pro-Eko od blisko 10 lat i zawsze mogłem liczyć na fachową i... Bogdan