Godni polecenia (2) Jak mógłbym pomyśleć o ocenie firmy niżej , jak "celujący", skoro opłaciło mi... zbigi940 wesołe jest życie staruszka !!!!! (1) Super firma ,kupiłem u nich baterię do auta,nie dość że dostałem upust dla... LUDWIK fajny sklep dzisiaj takich juz prawie nie ma (1) Ciekawy asortyment,niektóre towary to prawie rarytasy!!! Natalia
Mateusz, 97' Mitsubishi Galant - opinia (1) Od roku miałem problem z ładowaniem, wymieniłem alternator i regulator... Mateusz, 97' Mitsubishi Galant POLECAM WSZYSTKIM (1) Serdecznie polecam wszystkim ten sklep. Fachowa i miła obsługa bez... Ja usługa wykonana perfekcyjnie (1) W mojej toyotce miałem kłopot z ksenonami, praktycznie już nie świeciły. po... Paweł a ja nie jestem zadowolony (1) Witam Ja nie jestem zadowolony bo kupiłem u pana Czeskiego właściciela... roman Nie polecam (1) Naprawiałem tam wydech, a po 2 tygodniach musiałem jechać kolejny raz i w ten... al Zdecydowanie polecam! (1) Hurtownię tą mogę polecić z czystym sumieniem. Wcześniej kupowałem u nich czy... Michaelxdd Polecam ich folie do szyb !! (1) Zmieniłem samochód i potrzebowałem przyciemnić szyby z tyłu. Nie chciałem... Karol Polecam serdecznie! (1) Szybko, konkretnie i miło z dokładną i wyczerpującą odpowiedzią na pytania Motylek Krzysztof - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pomoc przy zakupie części, przystępne ceny. Polecam... Krzysztof profesionalna obsługa (1) kupuje od kilkunastu lat w Japapparst nigdy nie ma problemów , jalk coś nie... Andrzej Najlepszy sklep EVER (1) Wszystko się da, trzeba tylko chcieć, a tam poteafią to najlepiej. Ps. Miła... Piter Wszystko ok :) (1) Hmm dokuczliwy głośny problem z układem wydechowym... :D Przyjechałem bez... Tomasz Czy warto skorzystać z usługi? - do zastanowienia (3) W aucie słabo świeciły mi reflektory. Po artykułach w sieci stwierdziłem, że... Mariusz - Audi A3 8L Szok jaka uczciwość!!!!! (1) Kilka dni temu wysłałem żonę na wymianę akumulatora. Zamiast go wymienić,... Marek Nie polecam (1) Po wcześniejszym umówieniu daty i godziny na usługi w tej firmie podjechałem... Klient części (1) znalazłem ten sklep przypadkiem ,poszukiwałem bardzo drobnej cześci do... kielczanin Polecam! (1) Dziękuję za podpowiedź! - doradzono mi co mam kupić i wymienić - wyszło... Bartek