Odradzam - koszmarnie drodzy (2) Tak drogie warsztatu w Trójmieście nie widziałem. Za regenerację alternatora... Artur Super,szybko,tanio i miło (1) Po tym jak inny warsztat mnie mocno zawiódł zadzwoniłam do... Bogusia warsztat godny polecenia (1) Korzystam kilka razy z napraw w swoim samochodzie,zawsze zostałem obsłużony... Paweł
POLECAM (1) Robiłam u nich rozrusznik w moim Golfie,bardzo szybka i trafna diagnoza,czas... Kamila Nigdy tam nie wrócę (1) Po nieudanych próbach dodzwonienia się do oddziału postanowiłem pofatygować... zadowolony klient JERZY>VOLVO - opinia (1) ZOPATRYWAŁEM SIĘ W CZĘŚCI DO WIELU AUT I ZAWSZE WYCHODZĄC Z TEGO SKLEPU... JERZY>VOLVO Szybki montaż pod domem! (1) Skorzystałem z możliwości zakupu i montażu akumulatora pod domem. Samochód... Tom Grzegorz (1) Z czystym sumieniem polecam ten sklep.Kupuję w nim od lat zawsze fachowa... Grzegorz Tragedia (1) Totalne dno i wodorosty. Parę lat tam kupuje i jakoś udawało mi się znosić tą... pat Polecam w 100% (1) Zamówiłam na stronie internetowej www.fordsklep.eu olej oraz komplet filtrów.... Agata Szybka tania naprawa... (1) Układ pękł mi w połowie przy pierwszej puszce. Szef zakładu powiedział... TK Super obsługa, polecam wszystkim ! (1) Szukałem tanich klocków do Astry G w różnych hurtowniach. Ten sklep znalazłem... Krzysztof Polecam, fachowo i szybko. (1) Chciałabym podziękować za szybką i fachową pomoc. Skorzystałam z możliwości... Małgorzata Polecam !!! (1) Odwiedziłem ten serwis jakiś miesiąc temu. przyjechałem z nastawieniem zakupu... Marek .... (1) Naprawa części u pośrednika - 320 zł 170 km - odległość wysyłkowa części... roccogdansk Ceny niskie (1) Jestem stałą klientką tego sklepu, super podejście do klienta - jak potrzeba... Anna masakra (1) Zapisuje na regenerację kobieta.Po przyjeździe okazuję się ,że na jedną... pojos .... (1) Na początku oferta tej firmy wydała sie najbardziej atrakcyjna. Po... VW Wymiana akumulatora (1) Jedyna firma w Trójmieście, która bez problemu zgodziła się dowieźć mi... Beata B2C Media Polecam (1) Polecam - miła obsługa i przystępne ceny. Przykładowo 4L oleju Castrol... Marcin