chamstwa ciąg dalszy!! (2) Witam Dzisiaj dostałem reklamację odmowną przegubu Ruvilla zakupionego w Auto... Bartek Astra F (1) Sklep w jak najlepszym porządku. Obsługa z profesjonalnym podejściem do... BarteK. NIE POLECAM (3) Ten warsztat to jakaś porażka. Miałem wymieniany przegub wewnętrzny w moim... GRZEGORZ
Niekompetentny warsztat (2) Oddałem auto do naprawy alternatora. Panowie przywrócili ładowanie i... Michał POLECAM :) (1) Korzystałam z usług tego warsztatu kilkukrotnie. W zasadzie zawsze jak mam... Barbara POLECAM (1) szybko sprawnie bez naciągania na koszty. Panowie naprawili mi tłumik po tym... pan ... (1) Nie polecam i radze sie trzymac z daleka. W czasie wymiany opon zasugerowano... gosc polecam (1) Witam. Właśnie od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem akumulatora Centra... cwaniak polecam (1) najtaniej w trojmiescie Jurek Skaner - opinia (1) tanio i profesjonalnie Skaner Polecam, bardzo dobry sklep! (1) Kupiłam w tym sklepie akumulator Centry, towar bardzo dobrej jakości... JJ Polecam (1) Pełen profesjonalizm Wojtek bardzo się zawiodłem (3) kupiłem tam część do opla i spytałem się sprzedawcy czy będzie ewentualna... opel Nie tylko sklep ale fachowe doradztwo. (2) U nich nie mówi się co się chce kupić ale to co z samochodem jest nie tak.Ich... sem madzia 78 - opinia (1) polecam ,polecam..obsługa rewelka,ceny bardzo dobre ,asortyment bardzo dobry madzia 78 totalny bałagan i zero rzetelności (2) Zamówiłam w tej firmie bardzo ważną , potrzebną na cito cześć do auta, której... zielaczek Szybka naprawa rozrusznika (1) Panowie szybko i sprawnie mi naprawili rozrusznik.Byłam przejazdem w... Wiesia Polecam!!! (1) Profesjonalnie, sprawnie, wiarygodnie i sympatycznie. Kontrola starego... Anna Super (1) Jestem bardzo zadowolony z oferty sklepu. Miła i profesjonalna obsługa.... Klient Brak części, brak zwrotu pieniędzy (1) Zamówiony czujnik spalania stukowego. Część nie została wysłana a kasy nie... Roslina