Polecam (1) Miła i profesjonalna obsługa. Olek Bezczelna obsługa (7) Planowałem zakup części w tym oto sklepie na ulicy Subisława 50. Była godzina... Bartosz Akumulator (1) Bardzo dobra obsługa,szybka wymiana,dobre ceny.Gorąco polecam. Zbyszek
Szybko i solidnie (1) Szybkie umówienie się na wizytę i jeszcze szybsze wymienienie zepsutego... Wojtus_S POLECAM !! (1) Genralnie mały sklepik, ale wiedza pracujących tam ludzi ogromna !! bardzo... ToMo art-projekt - opinia (1) Fachowa obsługa,możliwość negocjacji.Wielokrotnie kupowałem akumulatory w yej... art-projekt Również nie polecam (3) Niestety muszę zgodzić się z opinią poniżej. Mam wrażenie że "znajomi" i... tmo POLECAM (1) Citroen C5 2.0 HDI ,regeneracja turbosprężarki przeprowadzona sprawnie i w... Tomek nie polecam (2) nie polecam zamiast naprawic jeszcze bardziej zepsuli mi auto....potem... heniek ZADOWOLONY (1) Witam, byłem w tym warsztacie trzy razy i jak do tej pory jeszcze się na nich... Kazik SUPER (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii, najwyraźniej konkurencja nie śpi. Mimo... M Tobol - opinia (1) Lepszego punktu obsługi samochodu nie da się znaleźć. Indywidualne podejście... Tobol satine - opinia (1) Wymieniałam u nich tylni tłumik dwukrotnie. Za pierwszym razem wytrzymał... satine Szybka przesyłka i miła obsługa (1) Jestem bardzo zadowolony, na prośbę, miła Pani wysłała mi część... Marcin dobrze zaopatrzony, ale... (1) sklep zaopatrzony dobrze, a jak brak części to kolejnego dnia już są tanio... joystick Obsługa jak za PRL-u (1) Tak jak powyżej byłem tam dwa trzy razy ale wolę nadłożyć drogi i już do nich... PR Partacze (1) U gorszego mechanika/elektryka nie byłem. Wymieniałem u nich alternator.... Maciek Szybko, sprawnie, bez problemu (1) Za każdym razem, gdy szukam czegoś nietypowego do swojego auta, to podjeżdżam... el_KooBa wszytko ok :) (1) witam robilem turbo w tej firmie do passata 130km jesli chodzi o cena bo od... Janek niespotykany sklep (1) Trafilam na swietny sklep.Szukałam zarowki reflektora do mojej meganki w... Patrycja