piora do szarana (1) Sluchajcie extra sklep!!!!!Moj maz szukal pior do naszego szarana tydzien i w... Natalia reflektory bmw e39 2001 (1) Szczerze polecam tą firmę,rzetelni,szybcy i naprawdę dobrzy w tym co... Tomek BMW bardzo mierny warsztat (1) Korzystałem z ich usług 2 krotnie. 1 raz przy wymianie tłumika i było ok... Mariusz.
Bardzo dobry sklep (1) Serdecznie polecam. Jak czegoś nie mają to w szybkim tempie sprowadzą, bardzo... Pela wymiana opon (1) bardzo sprawna, za rozsądne pieniądze jak na sopot a przede wszystkim... Ad.Kor. Konkretnie i z humorem (1) Pozytywnie zakręceni kolesie ale i duża wiedza, chęć pomocy ... Polecam z... Mario pegaz - opinia (2) Za pierwszym razem byłem zadowolony - naprawiałem tłumik, z dobrym skutkiem,... pegaz Profesjonalny i nie nachalny sklep. (1) Wymieniałem już 2 akumulatory i za każdym razem spotkałem się z fachowym... Emil szkoda, ze tak pozno (1) dowiedzialem sie o tym sklepie, baaardzo dobre ceny przy zachowaniu... Władek oleńka - opinia (1) Oddałam moje autko A4, usługa wykonana szybko i sprawnie oraz w bardzo... oleńka POLECAM (1) Jak najbardziej, sprzedawca równy gość, wszystko sprzawdził, wymienił aku,... Michał zdecydowanie odradzam!! (1) nie bede opisywala bo nie chce tego wspominac bo szkoda nerwow..w kazdym... vw polo oferta cenowa (1) sporo towaru i oferta cenowa dobra i sympatyczne panie za ladą. klient Fajny sklep (1) Fajny sklep. Dużo towaru. Miła i cierpliwa obsługa. No i tanio, a to ważne. ja Miłe zaskoczenie (1) Szukając akumulatora na Allegro, znalazłem właśnie oceniany przeze mnie... Mirosław W. Sklep i serwis (1) Odkąd otworzyli Państwo nowy punkt warsztatowy sąsiadujący z Państwa sklepem... Szupryk Dobre ceny, wysoka jakość produktów (1) Od dłuższego czasu każdą część do samochodu kupuje w firmie Car Stuff. Pan... Szupryk szybko tanio miło (1) szybko tanio miło - nic więcej jwawrzuta CHŁOPAKI MAJĄ BARDZO SZEROKI ASORTYMENT !!! (5) MIŁA OBSŁUGA DORADZĄ I NAJWAŻNIEJSZE ODBIÓR W DOMU!!! BOBOLEWSKI KAMIL Ceny jak z allegro ale pod ręką (1) Bardzo dobre ceny. Brałem już u Nich sporo towaru do różnych aut. Chętnie... jhosef