Polecam (1) Szybko, tanio, solidnie siemko22 czesci do fiata 125p (1) można kupić nowe częsci za niewielkie kwoty Paweł wymiana tarczy sprzęgła (1) Wymieniłem tarcze sprzęgła w moim oplu, wszystko szybko tanio i solidnie, na... robert
Wszystko OK. (1) A ja muszę powiedzieć, że trochę się obawiałam robić tam zakupy po... Ja Rewelacja! (1) Terminowość, dostępność towaru i obsługa - rewelacja! Dziękuję pani Izie za... Lola polecam! (1) przemiła i kompetentna obsługa, a jak nie mają na miejscu danej części, to... zbyszek naprawde warto (1) ta obsluga , nie mozna oderwac od niej oczu , ceny jak na trojmiasto bardzo... klient POLECAMY!!! (1) Miła obsługa, bardzo atrakcyjne ceny, nietylko dla klubu. Szybka realizacja... KLUB BMW TRÓJMIASTO Jeremi - opinia (1) Fachowa porada i szybki odbiór części. Całkiem tanio w porównaniu z innymi... Jeremi Super!!! (1) Miła obsługa, szeroki asortyment, ceny pierwszorzędne i kawa bardzo dobra!... Tajemniczy Romek zapitalacz - opinia (1) Polecam zakupy, sklep mały ale dostępność części duża, jak nie na dziś to na... zapitalacz POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim!! Z każdą nawet głupią częścią można napisać to wyszukają i... AriN super (1) super sprawna obsługa i w dodatku bardzo niskie ceny BMW odradzam (1) Ja odradzam ten niepowazny warsztat. Dzwonilem do nich zeby sie umowic, przez... Ja Polecam! (2) Solidna i uczciwa firma. Reklamowałem naprawę klimatyzacji (po tygodniu... Zadowolody Zadowolony! (1) Wszystkim moim znajomym polecam ten obiekt.Mimo odległości 50 km tylko tutaj... TP fachowo, szybko, sprawnie (1) Polecam chłopaków, czesto u nich kupuje zawsze jest szybko i fachowo doradza klient Profesjonalizm i życzliwość. (1) Jeśli chodzi o tłumiki - to korzystam wyłącznie z ich usług. Pełny... Sławek z Gdańska Wiktoria - opinia (1) Specyficznie ale bez zarzutu. Tak mogę opisać to miejsce :) Wiktoria pawel - opinia (1) Polecam bardzo, wszystko szybko tanio i na miejscu bez rzadnych problemow. pawel