polecam chłopaków (1) rewelacyjne podejście do klienta, miła obsługa, zawsze dobiorą coś za fajne... darek uczciwi profesjonaliści (1) W sklepie kupowałem kilka razy części do mojej Fiesty. Panowie zawsze... Lord ok (1) Polecam bardzo, fajnie by było gdyby było więcej takich sklepów... makefas
Polecam (1) Polecam serdecznie, spory asortyment, bardzo przystępne ceny., doradzą jeśli... Michał Oil-land (1) Ci Faceci są świetni! Szybka obsługa, na dodatek bardzo miła, fachowo... Klientka Prawdziwa porażka! (3) Do szanownego właściciela sklepu czy kogośtam - nie wiem dlaczego zatrudnia... jojo Extra serwis (1) Skorzystałem dziś z usług firmy Bendiks. Jestem bardzo zadowolony. Mój... Bartek UCZCIWI (1) Korzystam z pomocy tego warsztatu od lat. Nigdy nie spotkałam się z oszustwem... Szadu Trudno trafić, ale warto poszukać (1) Bardziej to bowiem Rakoczego aniżeli Jaśkowa Dolina; dość, że od Rakoczego... JFP Rewelka (1) Pełna profecha. Jaj czegoś nie ma to i tak jest. A jak nie da rady, to zawsze... Disco bob - opinia (1) Kupiłem alternator w Car- Starter jak narazie smiga bez zastrzeżeń i poco... bob Super Ceny polecam (1) Witam szybka obsługa dowóz na terenie trójmiasta dobre ceny polecam wszystkim Mirek i to jest sklep (1) Bardzo polecam wszystkim którzy szukaja cześci do swoich autek :))) Gordi Dobre ceny, bardzo dobry kontakt (1) Dobre ceny, bardzo dobry kontakt artur polecam (1) Bardzo uczciwi Panowie. Sprawdzili mi akumulator i łądowanie, okazało się, że... MAgda Pełen profesjonalizm! (2) Jestem ich stałym klientem,szczególnie filii na Leszczyńskich,nie ma u nich... michaś Tragedia (1) Za wszelka cene staraja sie naciagnac na co tylko sie da (oprocz tego co... Agata Polecam ten warsztat (1) Kilkakrotnie korzystałem z napraw w warsztacie (naprawa rozruszników i... Renault Twingo POLECAM - zadowolony klient. (1) Robiłam blacharkę w samochodzie, usuwałam skutki po kolizji drogowej.... Ania Super! (1) Dawno nikt w branży motoryzacyjnej nie wywarł na mnie tak pozytywnego... Cezary Fabijański