Często u nich kupuję (1) Bardzo dobra obsługa, doradzą, nie naciągają. Ceny lepsze lub takie same jak... kamer Bardzo miła obsługa (1) Profesjonalne podejście do tematu. Kupiłem klocki hamulcowe Wojtek profesjonalnie i sprawnie (1) dziękuję panom z lincera w sopocie za pomoc! polecam wszyskim ten punkt bo... Ewelina K.
Polecam (1) Polecam wszystkim. Serwisuje u nich forda focusa mk1 od listopada'09 (a jest... Paweł udane zakupy (1) profesjonalna obsługa i wykwalifikowany personel, Piotrek Pełny profesjonalizm (1) Z usług skepu korzystam od 5 lat, jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi.... Os super (1) super Seba oil-land (1) mila obsluga, i przystepne ceny :) Lena Wszystko ok, polecam. (1) Kupiłem już drugi akumulator w tym sklepie, z dużego wyboru dobiorą najlepszy... marek dobrowolski super (1) Kupilem olej i filtry niedosc ze SUPER CENY to jeszcze dostalem rabat na... K Rewelacja (1) Polecam naprawdę super obsługa w każdej chwili można zadz dowiedzieć się... Klientka Najlepszy sklep i chyba jedyny z częściami do opla. (1) Fachowa obsługa, opisujesz problem i Pan sprzedawca w kilka sekund podaje Ci... Krzysztof Brodzik byłem kilka razy z tłumikiem lub przyspawać coś (1) usługa zawsze była wykonana szybko i solidnie, ceny przystępne. polecam krzysztof Super sklep (1) Już nie raz kupowałem w tym sklepie i zawsze świetnie doradzą , obsługa jest... Stały klient Rewelacja (1) Ceny w stosunku do tego, co zostało zrobione bardzo konkurencyjne. Błąd... Maciek POLECAM (1) Polecam, wszystko na plus. Zadzwoniłem rano powiedziałem jak sytuacja wygląda... dominik rozrusznik (1) jak zwykle mogłem liczyć na pomoc i radę olek Rewelacja! (1) Super sprzedawca - doradzi i pomoże wybrać właściwą część. Ceny korzystne -... Maciek Obsługa beznadzieja (3) Witam, w autopartnerze kupowałem kilkukrotnie i to z jednego powodu- cena.... Damian Polecam (1) Witam!!! Jest to jeden z leprzych sklepow z czesciami do japończyków i... Adrian Kozłowski