Rozrusznik opel corsa B (1) Szybka opinia i trafna, bardzo miła i rzeczowa obsluga. Zostaliśmy... Zadowolony Klient jak najbardziej polecam (1) bardzo mila obsluga. o co nie zapytam to zawsze mają albo mogą sprowadzić... grzesiek Polecam warsztat (1) Kolejny samochód i kolejny alternator zdechł. Bardzo sprawnie i fachowo.... Kuba
Polecam (1) Pełen profesjonalizm. Polecam Wszystkim www.autoexpert24.pl Polecam, zadowolony klient (1) Witam, jestem stałym klientem tego warsztatu i do puki będzie w nim ta... Piotr M. super ceny duży wybór filtrów i olejów (1) Kupuję tam z kolegami od dłuzszego czasu, jest to świetny punkt zlokalizowany... Daniel J.Frankowska - opinia (1) Dawno temu w tym zakładzie naprawiono mi bardzo szybko, tanio i fachowo układ... J.Frankowska Polecam (1) Naprawiałem w tym warsztacie swój samochodzik (układ wydechowy i zawieszenie)... Mirek :-) (1) Bardzo przyzwoity sklep. Obsługa konkretna i szczegółowa służąca fachową... krzysiek Super sklep (1) Polecam!! sklep OK, zawsze pomoga doradza!! Super!! Klient_VW Super firma (1) Bardzo zadowolony jestem ze współpracy z firmą ArCar, fachowi ludzie,... eliot szybko i fajnie (1) dobra i szybka obsługa doradztwo ok. polecam kazik bardzo sprawnie (1) Bardzo wspaniale mi się tam kupuje nie znam się również na mechanice i nie... Artur Nigdy więcej (1) Nawet hulajnogi bym tam nie naprawił. Skoro był to kiedyś autoryzowany... Adam Szybowski Godny polecenia (1) Mały sklepik z częściami do francuzów ale za to jak zaopatrzony, bardzo miły... Irek Opinia bardzo dobra (1) Zazwyczaj jest tak że fachowcy od samochodów wyciągają od nas kupe forsy i... Golf II PROFESJONALNIE!!! (1) W końcu udało mi się znależć porządnych fachowców. Dzięki nim po miesięcznej... Maciej SCENIC II POLECAM w 100% (1) fachowo, szybko, z dostawą pod wskazany adres, przystępne ceny Leszek W. jak dla mnie bomba :) (1) Robiłem tam zakupy już kilka razy do różnych samochodów i zawsze części... Krzysiek kolejny problem z rozrusznikiem rozwiazany (1) po miesiacu naprawiony rozrusznik padl ponownie, panowie z bendiks znalezli... darek