Alfa Romeo 166 Xenon (1) Rewelacja, fachowa pomoc, szybka wymiana przetwornicy i żarników xenonowych.... Andrzej Czernyhowski Mój ulubiony sklep :) (1) Świetna miła obsługa, wręcz niespotykana nigdzie w żadnym innym sklepie... Marcin Polecam (1) Bardzo miła obsługa i przy tym bardzo profesjonalna. Prawie za każdym razem... Michał Capri 2.8
super polecam wszystkim (1) fachowa obsługa za przystepna cene polecam adam CrV^^ - opinia (1) SUPER SKLEP POLECAM !!!! CrV^^ POLECAM (1) Polecam ten sklep bez najmniejszego ALE. Obsluga jest cierpliwa i poradzi... kenkra FACHOWO I TANIO (1) DORADZĄ,POMOGĄ-DOBRZE ZAOPATRZONY SKLEP.POMIMO ŻE W LOGO FIRMA MA ZNACZEK... SYNEK Beznadzieja (1) Początkowo wygląd firmy mnie zniechęcił, jednak starszy Pan był uprzejmy i... Klient POLECAM! (1) Świetny sklep, kupowałem u nich masę części do mojego auta, zawsze wszystko... PP Patryk - opinia (1) specjalnie z Gdańska jeżdżę do tego sklepu niema lepszego... Patryk nie polecam (1) nie polecam niepocieszony gorącą polecam (1) zawsze dobrze doradzą , duzy wybór mrpena zasugerowałem się opinią (1) Jakiś czas temu oddałem tam wiekowe auto (Ford z 1992r). Do zrobienia było... silnoreki ok (1) Niedrogo.To najwazniesze Dexter warto (1) warto bo tanio można znaleźć różne ciężkie tematy do nietypowych samochodów olo Rewelacja!! (1) Jak dla mnie idealny sklep:)super nastawienie do klienta, przemiła a zarazem... mol super obsluga (1) bardzo dobra obsluga mozliwosc negocjacji cen piotr rogaczewski Najlepszy sklep w polsce północnej (1) Nie ma lepszego fachowca od p. Krzysztofa. Zawsze doradzi, podpowie i... zmiki Bardzo polecam ten sklep (1) Nie ma chyba lepszego w trójmieście sklepu z częściami do francuzów - bardzo... BL POLECAM (1) Px