polecam (1) bardzo miła i fachowa obsługa po zakupie wycieraczek pan wymienił mi je bez... grazyna brak slow (1) Czesci nie pasuja.wszystko trzeba brac na wzor przebitka 100% na... czarny Danmar - rewelacyjny sklep (1) Obsługa rewelacja, pomoc przy doborze części, polecam. Roman
Perfekcja w każdym calu (1) Witam, bez wazeliny ale dla tych ludzi nie ma rzeczy niemożliwych...... Tomek autoabsurd (1) Zmieniałem opony w tym punkcie od 1999 r., początkowo na Redłowskiej potem na... tomek Najlepszy sklep w Gdańsku (1) W każdej sprawie udzielają rzetelnej i pełnej informacji. Jeżeli nie są pewni... Paweł duży pozytyw (1) miałem problem z samochodem jezdził od warsztatu do warsztatu nikt... arek Cypr (1) polecam ten sklep i obsługę ,naprawde wpożądku gość ,nawet części wysyła mi... Maciej Świetny sklep, pełny profesjonalizm (1) Polecam, wielokrtonie kupowałem tam części i płyny eksploatacyjne. Panowie... Babel Niekompetentnie i niemiło (1) Obsługujący Pan jest niemiły, robi problemy żeby cokolwiek sprawdzić w... Leszek RENAULT MEGANE (1) Fachowa i profesjonalna obsługa; usterki usuną lub doradzą; nie " rozkładają... mbaszysz Opel Astra - tylko tu (1) Tylko tutaj znalazłem w dobrej cenie części do Astry F a mam dość specyficzny... Oplarz Dorota - opinia (1) Popieram moich przedmówców--nie znalazłam lepszego sklepu z częściami do... Dorota gorąco polecam !!! (1) jestem laikiem w dziedzinie części motoryzacyjnych, w sklepie uzyskałem... Tomek FAJNA OBSLUGA (1) Bardzo fajnie koles podchodzi do klienta,pomoze w każdym temacie nie ma... Paweł Szacunek za cierpliwość (1) Muszę szczerze podziękować,niejeden straciłby cierpliwość i posłał klienta na... Wojtek - Laguna fachowcy w 100% (1) polecam,polecam polecam ceny maja rewelacyjne !!!!!!!! tomek .s BARDZO DOBRY SKLWP (1) Zakupiłem tam ostatnio bardzo dużo części do mojego auta. Od razu dostałem 20... RS są OK (1) naprawdę dobry warsztat, jak się podejmą naprawy to robią szybko i fachowe,... Krzychu ODRADZAM ! ! ! (1) Podobnie jak w poprzedniej opinii - co chwila telefon ze coś nowego jest do... maciek