BRAK GWARANCJI I JAKIEJ KOLWIEK FACHOWOŚCI (1) JEST TO TYLKO TEORETYK, KTÓRY CHCE SPRZEDAĆ I JAK MOŻNA TO BUBEL ZA MAX KASE... JELEŃ BEZNADZIEJA (1) BARDZO NIEMIłA OBSłUGA, KTóRA NIE ZNA SIę W OGóLE NA CZęśCIACH, KOLEJKI... xxx obsługa klienta na poziomie 0 (1) Sebek
dobry sklep (1) fachowość godna polecenia, nawet jak nie ma danego produktu to w ciągu kilku... kenobi Myślałem że to niemożliwe... (1) .. a jadnak. Zamówiłem u nich, po wielu konsultacjach telefonicznych... MOCNO ROZCZAROWANY Super (1) Wszystko praktycznie jest, a w razie problemu doradzą :) Spec POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony, profesjonalizm na każdym kroku, szybka, konkretna... Robi Nie ma chyba leprzego sklepu z akcesoriami (1) Witam Polecam sklep Ekoprats trafiłem do nich przypadkiem wjeżdżając na... LowKIck Rzetelność i uczciwość (1) To domena firmy ARCAR. Szef firmy i pracownicy zawsze fachowo doradzą,... Tyberiusz Extra!!! (1) SZYBKO SPRAWNIE I Z GWARANCJA:) Boogie Brak kontaktu telefonicznego !!!! (1) Dodzwonic się....graniczy z cudem !!! daro klima nabita - ok (1) Byłem przejazdem w Trójmieście, wstąpiłem bo miałem problem z nabiciem klimy... mac Oby więcej takich sklepów (1) Robiłem zakupy już kilka razy i będe tam wracał . Fachowa i profesjonalna... Wojtek nareszcie coś konkretnego (1) Dla mnie bomba, chłopaki proponują różne rozwiązania, jeśli chodzi o... amarl Fajny sklepik (1) Fajny nowy sklepik z cześciami do francuzów,fajna i fachowa obsługa,widać ze... LOKO polecam (1) polecam ten sklep.naprawde warto.fachowo i tanio timon rewelacja (1) Naprawde warto tam kupowac.polecam ten sklep timon doriska212 (1) warsztat super,malo reklamacji a jak jest pozytywnie załatwione,ceny... doriska212 DLA MNIE OK-BEZ NACIAGANIA I MĘDRKOWANIA (1) NIE MAM NAJMNIEJSZYCH ZASTRZEZAN NAPEWNO POJADE JESZCZE RAZ JAK BEDE MIAL... MARASSSSSSSS Jacek Formański - opinia (1) Szanowny p.Marku Nie mam innego wyjścia,tylko troszeczkę sprostować fakty.... Jacek Formański