Marcin - ocena (1) Wyjątkowo nieprzyjemny sprzedawca - mężczyzna w okularach. Dla mnie wybór... Marcin Pawel - ocena (1) Niestety, moje doświadczenia z tą firmą są bardzo negatywne. Na początku... Pawel Sławek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Punktualność. Wszyscy bardzo mili i pomocni. 100%... Sławek
Filip - ocena (1) Bardzo szeroki asortyment, jeśli czegoś nie ma w sklepie, to na zamówienie na... Filip Largo - ocena (1) Paliwo tankuję od lat, nigdy się nie zawiodłem i wszystkim serdecznie... Largo Hanna - ocena (1) stacja super, ale nie wiem skąd ta cena? W dniu dzisiejszym benzyna 95 była... Hanna Paweł - ocena (1) Dzień dobry Wszystkim, Obsługa na niespotykanie wysokim poziomie. Jestem pod... Paweł Anna - ocena (1) Polecam :) warto Anna Maciej - ocena (1) duży wybór, szybka obsługa Maciej Mystore hotel - ocena (1) Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie... Mystore hotel Jacek - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem i pracownikami, naprawa alternatora... Jacek D. - opinia (1) Miłą obsługą, stacja czysta, przyjazna klientom, profesjonalna obsługa. Polecam. D. Robert - opinia (1) Polecam! Bardzo mila obsluga. W zasadzie wszystkie czesci dostepne od reki :) Robert Robert - opinia (1) Polecam! Bardzo mila obsluga. W zasadzie wszystkie czesci dostepne od reki :) Robert Klient - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa. Pani sprzedająca jakby pracowała za karę..kierowała... Klient Katharina Neuhaus - opinia (1) Super sklep, bardzo miła obsługa i odpowiednia cena. Bardzo mogę to miejsce... Katharina Neuhaus Michał - opinia (1) Polecam! Niskie ceny detaliczne. Możliwość zamówienia rzeczy spoza tych... Michał Dominika - opinia (1) Uczciwe ceny, darmowa wymiana i diagnostyka akumulatora. Pani sprawdziła... Dominika Dawid - opinia (1) Akumulatory w dobrej cenie, dostałem voucher na następne zakupy. Polecam !! Dawid Filip - opinia (1) Polecam sklep na wysokim poziomie sprzedawane części wysokiej jakosci Filip