Daria - ocena (1) Już kilkukrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie. Za każdym razem... Daria Eugeniusz - ocena (1) Od lat korzystam z usług w tym sklepie i nie mam uwag w kwestii asortymentu.... Eugeniusz Monika - ocena (1) Świetny wybór i fachowe doradztwo. Polecam Monika
Adrian - ocena (1) Z firmy lajt na przestrzeni lat brałem wiele rzeczy. Od drobiazgów takich jak... Adrian Marcin - ocena (1) Bardzo dobra obsługa i doradztwo Marcin Agata - ocena (1) Polecam! Bardzo szeroki asortyment. Wycieraczki otrzymałam od ręki. Agata JJ - ocena (1) Bardzo sympatycznie fachowe doradztwo JJ Ford - ocena (1) Fachowy doradca, rewelacyjny serwis, miło, sympatycznie, rzetelnie. Ford jankes - ocena (1) Bardzo kompetetni ludzie, bez przemądrzania, że jak kierowca to głupi bo nie... jankes Jan - ocena (1) Profesjonalna obsługa i wzorowy dobór części do mojego auta. Czesci które... Jan Marcin - ocena (1) Wyjątkowo nieprzyjemny sprzedawca - mężczyzna w okularach. Dla mnie wybór... Marcin Pawel - ocena (1) Niestety, moje doświadczenia z tą firmą są bardzo negatywne. Na początku... Pawel Sławek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Punktualność. Wszyscy bardzo mili i pomocni. 100%... Sławek Filip - ocena (1) Bardzo szeroki asortyment, jeśli czegoś nie ma w sklepie, to na zamówienie na... Filip Largo - ocena (1) Paliwo tankuję od lat, nigdy się nie zawiodłem i wszystkim serdecznie... Largo Hanna - ocena (1) stacja super, ale nie wiem skąd ta cena? W dniu dzisiejszym benzyna 95 była... Hanna Paweł - ocena (1) Dzień dobry Wszystkim, Obsługa na niespotykanie wysokim poziomie. Jestem pod... Paweł Anna - ocena (1) Polecam :) warto Anna Maciej - ocena (1) duży wybór, szybka obsługa Maciej Mystore hotel - ocena (1) Chociaż prośba o usługę była nietypowa, to profesjonalnie i bez zwłocznie... Mystore hotel