Dawid - opinia (1) Tanio i szybko, duża dostępność akumulatorów na miejscu. Polecam Dawid Audi - opinia (1) Fachowe doradztwo i dobre ceny, spory asortyment jak na mały sklep. Polecam Audi Seat - opinia (1) Konkurencyjne ceny akumulatorów, montaż i diagnostyka w cenie. Polecam jak... Seat
Klient - opinia (1) Tam nigdy nikogo nie ma Przesyłki czekają na korytarzu Hyba 1 na chwilę... Klient Michał - opinia (1) Montaż haka i platformy rowerowej - polecam. Profesjonalna obsługa,... Michał Anna - opinia (1) Obsługa pierwsza klasa! Dostałam wszystko czego potrzebawalam. Obsluga, kasy... Anna Artur - opinia (1) Kiedyś może i ta firma miała jakiś poziom teraz niestety kasa wzięta i ciesz... Artur Stanisław - opinia (1) Fantastyczny i nietuzinkowy asortyment, doskonałe zaopatrzenie, sklep... Stanisław Simon - opinia (2) Dzięki regeneracji turbiny auto odżyło. Pierwszy raz miałem do czynienia z... Simon klient - opinia (1) Szczerze polecam robiłem u nich spaw układu wydechowego. Solidnie i tanio.... klient Krzysztof - opinia (1) Zamontowałem w Skodzie Octavia hak odpinany westfalia i złącze 13PIN. Jestem... Krzysztof Zbigniew - opinia (1) Ford Focus 2015 panel główny ,z usterką jeździłem od warsztatu do warsztatu,... Zbigniew Darek - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten warsztat ,trafna diagnoza zaoszczędziła mi... Darek Zbigniew GERS - opinia (2) Wcześniej umówiona wymiana kpl układu wydechowego w Nissan Primera, wrażenia... Zbigniew GERS kamik - opinia (1) Ceny kosmos - Sonda lambda wszędzie ok 560zł u nich 880zł - świece wszędzie... kamik Bmw x3 - opinia (1) Bardzo polecam w moim bmw xenony byly juz na smietnik firma zregenerowala... Bmw x3 Damian - opinia (1) Pełen profesjonalizm. To firma godna zaufania. Tanio, szybko i fachowo.... Damian Marcin - opinia (1) Cenowo ostatnio chyba troszkę poszli w górę ( regeneracja alternatora prawie... Marcin W. Jasieński - opinia (1) Wyjątkowo nieuprzejma obsługa. Klient traktowany jak powietrze. W. Jasieński Dama86 - opinia (1) Mila obsługa, sympatyczni i pomocni Panowie, dobrej jakości paliwo. Tankuje... Dama86