Najlepszy tego typu serwis w trójmieście! (1) Samochód stracił ładowanie. Pierwszy telefon do tego zakładu i zaproszenie na... Zadowolony właściciel srebrnego serwis (1) Nie pierwsza i nie ostatnia wizyta w tym warsztacie,Rzeczowo,fachowo i... robert Polecam (1) Bardzo dobry zakład i profesjonalne podejście do klienta. Fachowcy są bardzo... Andrzej Grzybowski
Polecam ten sklep (1) Obsługa wzorowa, części od ręki. Gorąco polecam. Adam Warsztat więcej niż ok (1) Warsztat do, którego chce się wracać z problemami. Pomimo napiętych... Ewa szybko i sprawnie (1) Bardzo miło ,bardzo szybko i z uśmiechem. mercedes clk Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam! Akumulator został kupiony dla Forda Kuga, akumulator został... Ievgen Moduł tłoczący (1) Moduł tłoczący przyszedł do mnie w bardzo szybkim czasie, jestem zadowolony,... Klient polecam (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. przyjechałem z awarią alternatora. auto... Maciej profesjonalnie (1) najlepiej w okolicy ! duże umiejętności poparte doświadczeniem, co widać... Benek Świetny sklep! Fachowa obsługa! (1) Nawet taki troglodyta mechaniczny jest w stanie dostac to, co potrzebuje a... Piotr Uratowali sytuację (3) Byłem wczoraj Fabią z oderwanym tłumikiem końcowym. Pan w Warsztacie na... Dawid Polecam oryginalne części Ford (1) Zakupiłam zestaw filtrów do przeglądu mojego mondeo za który zapłaciłam dużo... Agata Ja polecam naprawiałem u nich i będę naprawial (1) Jak dla.mnie jakość/cena swietne Rudy Naprawa alternatora i rorusznika (1) Spora wiedza i doswiadczenie jesli chodzi o regeneracje alternatorow i... Sławek Bardzo dziękuję (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, przemiła obsługa, Pan Michał to bardzo... Teresa Szybko i solidnie. (1) Kupiłem w sklepie zestaw filtrów oraz olej do mojego Audi. Dobre ceny i... Marcin Generalnie ok (1) ale drogo, długo i mam wrażenie że można lepiej, bo bywało lepiej :) poza tym... Marek Detal (1) dzwonie jako detalista tel nie Odbieraja jak hurt to odrazu już im dziękuję... Gośćbobi Obsługa do zmiany !! (1) Jako stały klient z pełną stanowczością muszę powiedzieć... w tym sklepie... Krzysztof