klasa i wzór dla innych (1) Jakość, sprawność, kultura, pomoc, a wszystko za rozsądną cenę. Naprawdę wzór... Patryk Bardzo dobry sklep (1) dastalem wszysto co chciałem ,to rzadkośc bez czekania " na jutro".Polecam... Ludwik Bardzo polecam ! (1) Bardzo profesjonalni, auto szybko gotowe, naprawione bez zarzutu i w dobrej... Irena
Hurtownia godna polecenia. (1) Duży asortyment miła obsługa i ceny naprawdę konkurenycjne. Szczerze polecam... Paweł Kuczyński Polecam!!! (1) Polecam!!! Miła obsługa, przystępne ceny, szybko i profesjonalnie. Miła Perfekcyjne wykonanie i Profesjonalna obsługa (1) Aż żal polecać taki super warsztat bo jak się ludziska dowiedzą to ja w... Pan od gruchota Rzetelnie, fachowo i szybko (1) Porównałem cenę wymiany całego układu wydechowego w czterech najbardziej... Rafał Nie polecam (1) Obsługa nie posiada wiedzy żadnej o częściach do samochodów . Słaba oferta z... Maciek Jest OK (1) Sprzedawca ma ogromną wiedzę na temat części do aut francuskich. Zawsze służy... red SUPER SKLEP (1) Dobrze zaopatrzony sklep ,duzy wybór akcesoriów ,fachowa obsługa .Z... Bronisław Hamstwo i bezczelność !!!!!!!!!!!!!!!!! (34) Klijentów detalicznych panowie z ap traktują poprostu jak .... !!!! Byłem... GN Superrrr!! (1) Błyskawiczna obsługa , extra sprzęt m doświadczenie i wiedza i do tego niskie... Buyy Bmw e60 2.0 d 163km (1) Jak najbardziej polecam jestem bardzo zadowolony turbosprężarka smigaidealnie... Maciej POLECAM - Zakład mały ale jary (1) Za tłumik do mojej Kia pewna firma na Zaspie zażyczyła sobie prawie 2 razy... JacekJ Polecam (1) Szeroki asortyment, dobre ceny, kompetentna obsługa. slawek Sprzedający: niski w okularach (1) Chamski i niegrzeczny Pan sprzedający w okularach i niskiego wzrostu. Podczas... TomeKK Koleś w okularach (1) Sklep super wyposażony, kupuje tam od lat tylko trzeba podchodzić wszędzie... T.P Fachowa obsługa (1) Ja również jak poprzedni opiniodawca od paru lat kupuję u nich części. Zawsze... Grzegorz Mackojć OJEJ,OJEJ, MOWIĘ WAM........... (1) Ojej,Ojej mówię Wam aleeeeeeeeee firma,kupwałam bateryjkę do mojego... Natalia Dobra firma (1) Asortymen super,miła osługa,polecam kabanos