VW Sharan - opinia (2) Niedotrzymanie terminu, wymówka na brak pracowników (urlopy). Ceny prawie... VW Sharan Tomek - opinia (1) Mają pojęcie chłopaki. Większość towarów na miejscu, resztę zamawiają w... Tomek Jolanta z Gdyni - opinia (1) Obsługa bardzo mila i przyjazna klientowi. W razie jakichkolwiek kłopotów... Jolanta z Gdyni
Bolo - opinia (1) szybka diagnoza i naprawa bingo Bolo rr - opinia (1) odradzam i nie życzę nikomu regeneracji reflektorów w tej firmie. Zacieki na... rr Valtek - opinia (1) Drobny, lecz uciążliwy problem, rozwiązany ekspresowo, szczerze polecam. Valtek Porażka (1) Ceny z kosmosu, brak możliwości zwrotu. Są dużo lepsze i tańsze sklepy.... Radek N - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam. N Katarzyna - opinia (1) Bardzo lubię ten sklep często robię tam zakupy Katarzyna Lider (1) Doskonale zaopatrzony sklep, fachowa obsługa i profesjonalne doradztwo, czego... Artur Polecam (1) Jako, że w kwestii motoryzacji jestem kompletnym laikiem był mi potrzebny... Kinga Pełen profesjonalizm! (1) Miejsce w którym pracują fachowcy z powołania, którzy pomogą w każdej... Patryk świetna obsługa (1) bardzo szybka i sprawna transakcja,dobry kontakt ze sprzedającym,który... Klaudia Super! (1) Super obsługa, szybko, dobry kontakt, polecam. Agnieszka polecam! (1) wiele razy kupowałem tutaj części zamienne do mojego samochodu. Muszę... Paweł szybko i konkretnie (1) Trochę się błądzi przy dojezdzie, ale tak jest ok. Szybko i na temat. To lubie cypisek Warsztat elektryczny przez duże "E" (1) Z usług warsztatu korzystałem już kilkakrotnie i zawsze byłem bardzo... Radek Szybko i solidnie (1) Miałam do naprawy elektronikę - pilnie. Zajechałem do zakładu bez umawiania... Kobieta Wszystko ok (1) Porzadna firma, bez naciągania - przyjemny personel. Jurek Zawsze na nich polegam, jak na Zawiszy (1) Jestem stałym klientem, od lat, z trzecim autem u nich naprawianym. Serwis... Marek Rondo