Nie mozna na nich polegac. (1) Zwodzili mnie przez kilka dni, a później okazało się, że części, której... Mariusz Biegacki ... (2) oddałem samochód do wymiany wahaczy co się później okazało jeden wahacz nie... Artist porażka (1) Czesci mieli w dobrych cenach jak byli na poprzedniej lokalizacji teraz to... byly klient
klient - opinia (2) Nie raz kozystałem z usług tego warsztatu i kupowałem u nich części i... klient M - opinia (1) Super kontakt i dbałość o klienta. M Sprawdzony sklep. (1) Posiadam Volvo V70 Diesel, którym jeżdżę od dwóch lat. Po przeglądzie w... Maria Niedrogo i bezstresowo (1) Witam, zostawiłem w poniedziałek rano pojazd marki Peugeot do wymiany... Wacław najlepszy sklep z częściami opla, na który trafiłem (1) Jeden z niewielu punktów, w których zależy sprzedawcy na zadowoleniu klienta,... Adam dobra obsługa dobre ceny (2) obsługa ok,część którą kupiłem bardzo dobra,mieszczą się w dogodnym miejscu,... kamil prawdziwy sklep (1) z czesciami, oryginaly w cenach zamiennikow, pan Mirek fachura, wszystko do... despero NIE polecam (2) Nikomu nie polecam tego warsztatu. Jak wstawiłem auto, od razu powiedzieli ze... dsev_ill Dziadostwo (2) Naprawiają, ale nie chce im się wymontować alternatora. To co ja mam sobie... kkk ŻART!!!!!!!! (2) Oni pomagają????? W czym???? Padł mi alternator i chciałem go wymienić. Co... Piotr Żenada (1) Obsługa wyrwana z komuny,20 lat śpiączki....Dziwi kolejnośc... ja Zdecydowanie polecam ! (1) Genialna, szybka i profesjonalna obsługa. Pomoc w wyborze i znalezieniu... Michał Wielkie Zdziwienie ... (1) Udałem się do sklepu Scandix po kilka części zamiennych do mojego pojazdu ...... Robercik POLECAM!!! (1) Profesjonalne podejście do klienta, miła i fachowa obsługa, wszystko zgodnie... lukasz POLECAM... (1) Szukałam pewnej czesci do VW po calym 3miescie i nic! znajomy znajomego... Karolina :) Opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, mila i fachowa obsługa, potrafią udzielić... Daniel polecam (1) super!! fachowa i mila obsluga, szczerze polecam Łukasz