Gorąco polecam (2) Bardzo solidna obsługa,doradzą ,przyjmą zwrot jak nie pasuje,oczywiście jak... Staś Jeśli chcesz szybko i drogo (1) Rodzice robili w Omedze tlumik, potrzebowali to zrobic szybko i im sie udalo,... Michal Mazurek (...) (1) przysłali trefny alternator- po 3 tygodniach padł. Odesłałem zgodnie z telef... miodzio
Obsługa jak z filmów Barei! (1) Kupuję w AP co kilka miesięcy i nie jestem specjalnie wymagający do obsługi... nsx Maciek - opinia (1) Skorzystałem z usług tego warsztatu dwukrotnie w tej samej sprawie, związanej... Maciek Duży asortyment ale fatalna obsługa (1) Dzwonię do sklepu pytam o filtry - otrzymuję informację, że są dostępne, po... Kierowca Bora TDI (1) Wymiana napinacza paska WK. Coś tarło przy skręcie, nikt nie wiedział,... Piotr stały klijent (1) jestem klijentem od 25lat , zmieniam auta i nadal jestem zadowolony juz z... Władysław Pomocna diagnoza. (1) Przyjechałem do sklepu kupić nowy akumulator. Miałem ze sobą stary i okazało... asmowski Szczerze polecam sklep i obsługę. (1) Pojechałam z przekonaniem o konieczności kupna akumulatora, a okazało się, że... Kasia Porównanie z Wrocławskim oddz. (4) Miałem przyjemność zrobienia zakupu w miłej atmosferze;) Towar w porządku,... Kazik POLECAM !!!!! (1) Polecam ten warsztat i bardzo dziękuję Panu za pomoc. Samochód nie dojechał... Pani od Matiza Naprawa rozrusznika (1) Witam Kilkukrotnie korzystałem z napraw w mioch samochodach jak i też... Tadeusz Polecam! (1) Fachowa obsługa, ceny atrakcyjne. Sprzedawca sprawdził mój akumulator przed... qba Yuri - opinia (1) Szybko i sprawnie. w około 30-40 minut sprawdzony alternator i wymienione... Yuri Ocena warsztatu. (1) W warsztacie naprawiałem rozrusznik.Wnioski z wykonanej usługi są bardzo... Marek Pozytywnie (1) Dołączam się do opinii pozytywnych. Mimo małej powierzchni sklepu, dysponują... Bartek Zakup akumulatora (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa. Pan sprzedawca nie dość, że służył fachową... Dawid Super (1) Naprawili mi sknocony w serwisie Volvo reflektor wraz z montażem... Bartek Opel częsci (1) Naprawdę polecam i popieram pozostałem opinie. Wielokrotnie miałem... koliber