B.dobre ceny, dobra obsługa (1) Spory asortyment czesci na miejscu, obsługa bez rewelacji ,ale daje radę... Krzysztof Najlepszy sklep MOTO w Polsce Północnej. (1) Bardzo miła, kompetentna i szybka obsługa. Niskie ceny, bardzo dobry towar ,... Borys Biwerski Rozrusznik (1) Nie polecam nikomu. Nie uznają gwarancji. Część działała 1 dzień i spalił się... YAN.D
Zdecydowanie polecam wszystkim (1) Obsługa bardzo miła i fachowa. Jak dla mnie pełen profesjonalizm w... Darecky FunFan - opinia (1) Zadzwoniłem, przybyłem i w ciągu 30 minut zapomniałem o starym tłumiku. Super. FunFan REWELACJA !!! (1) Szanowne Panie i Panowie!! Nareszcie ktoś potraktował mnie jak człowieka a... Daria OSTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ (1) Kupiłem od Nich alternator który po zamontowaniu ładował ale nie gasił lampki... J-23 duży wybór części (1) Zadzwoniłem przyjechałem kupiłem i jestem zadowolony Marek z Norauto naprawa POLECAM (1) Polecam! Korzystałem 5 razy i zawsze szybko,wjeżdzałem od ręki, solidnie i... Paweł_Honda_Civ Było tak jak powinno być (1) Było tak jak powinno być: dzwonię, umawiam się, przyjeżdżam od razu jestem... kod13 Niby hurtownia a drożej jak w detalu (1) Podjechałem do tej firmy po złącze elastyczne do wydechu. Cena 110 zł. Takie... Dawid nie polecam (1) Umówiłam się na spawanie tłumika na godz 8.00 rano(wolne z pracy) po... pani Mikołaj - opinia (1) Jeszcze 2-3 lata temu poleciłbym Mat-rę każdemu. Szybko, niedrogo,... Mikołaj cena za tłumik dobra, za usługę wygórowana (1) przed przyjazdem telefonicznie umówiłem się na cenę, tłumik + montaż. Po... ZUS Niepolecam ! (1) Kupiłem u nich rozrusznik "fabrycznie regenerowany" ale najwyraźniej firma... K.S. Polecam (1) Jestem zdziwiona wcześniejszych opinii, ponieważ mnie obsłużono... Bogdan NIE POOLECAM (1) WITAM,WIELE RAZY KORZYSTAŁEM Z USŁUG FIRMY BIG MOT(tylko dla tego że mają... RAFAŁ polecam (1) zakupiony w grudniu rozrusznik działa bez problemów. przesyłka doszła na... Piotr polecam (1) Miła obsługa, spasują super bagażnik do samochodu.Jesteśmy zadowoleni z... Romek Bardzo fajny sklep.. (1) Będąc stałym ( od 10 lat) klientem w/w sklepu jestem zdziwniony komentarzem... Prot