Polecam zakład (1) Polecam zakład naprawy układów wydechowych. Miła obsługa, części na miejscu,... Mario Kierowniczka?? Porazka (1) Ne polecam tego czegoś co jest nazwane sklepem a kierowniczka to prostaczka i... BYŁY STAŁY KLIENT Rewelacja (1) Jadąc w trasie zgubiłem jakiś element z auta :( Domniemując, że jest to... Rafał
brak rozwoju (1) firma sie zatrzymala brak rozwoju nie ida za postepem braki towarowe zla grzesiu Drożyzna (1) Niestety naciąłem się - potrzebowałem wymiany dwóch tłumików na szybko w... Bartek Rewelacja (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z ukladem wydechowym, szkoda czasu na... Ania Miło-dobra jakość (1) Witam-towar dobrej jakości.Miła obsługa,polecam Piotr L Zdecydowanie na tak (1) nie dosc ze obsluga fachowa, swietnie znajaca sie na kruczkach i specyfice... Michal Bardzo miła obsługa i bogaty asortyment. (1) Witam. Bardzo pozytywne wrażenie. Szybka i fachowa obsługa. Dobre ceny.... Sławek Drogo i naciagaja !!! (1) Pierwszy raz bylem z BMW i naprawe wycenili na 500zl. W innych naprawach... Maciek Beznadziejna obsługa. (1) Obsługa zachowuje się i wygląda jakby musiała tam pracować za karę. 4 osoby z... Zawiedziony GŁĘBOKA KOMUNA (1) Zamówiłem część zamienną do mojego auta przez tel. potwierdzono przyjęcie... Michał Pełna profeska. (1) Szybko, sprawnie i nie drożej niż wszędzie :) ptl