Adam - opinia (1) Polecam sklep. Zamówiłem w poniedziałek parę części do octavi 2, we wtorek... Adam Polecam zakład (1) Polecam zakład naprawy układów wydechowych. Miła obsługa, części na miejscu,... Mario Kierowniczka?? Porazka (1) Ne polecam tego czegoś co jest nazwane sklepem a kierowniczka to prostaczka i... BYŁY STAŁY KLIENT
Rewelacja (1) Jadąc w trasie zgubiłem jakiś element z auta :( Domniemując, że jest to... Rafał brak rozwoju (1) firma sie zatrzymala brak rozwoju nie ida za postepem braki towarowe zla grzesiu Drożyzna (1) Niestety naciąłem się - potrzebowałem wymiany dwóch tłumików na szybko w... Bartek Rewelacja (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z ukladem wydechowym, szkoda czasu na... Ania Miło-dobra jakość (1) Witam-towar dobrej jakości.Miła obsługa,polecam Piotr L Zdecydowanie na tak (1) nie dosc ze obsluga fachowa, swietnie znajaca sie na kruczkach i specyfice... Michal Bardzo miła obsługa i bogaty asortyment. (1) Witam. Bardzo pozytywne wrażenie. Szybka i fachowa obsługa. Dobre ceny.... Sławek Drogo i naciagaja !!! (1) Pierwszy raz bylem z BMW i naprawe wycenili na 500zl. W innych naprawach... Maciek Beznadziejna obsługa. (1) Obsługa zachowuje się i wygląda jakby musiała tam pracować za karę. 4 osoby z... Zawiedziony GŁĘBOKA KOMUNA (1) Zamówiłem część zamienną do mojego auta przez tel. potwierdzono przyjęcie... Michał Pełna profeska. (1) Szybko, sprawnie i nie drożej niż wszędzie :) ptl