Szymon - ocena (1) Kupiłem od nich zestaw hamulcowy do RAM-a oryginalne pady, tarcze i klocki.... Szymon Mariusz - ocena (1) Wszystko super, szybko dostarczyli części. Jestem bardzo zadowolony. Mariusz Bogdantransport - ocena (1) nareszcie ktoś mnie wysłuchał i znalazł rozwiązanie, jeździłem po różnych... Bogdantransport
Adam E34 - ocena (1) 1. Jedyna firma w której odpowiedziano na moje maile i zaproszono mnie na... Adam E34 Klient - ocena (1) Fachowa, pomocna i miła obsluga. Klient Szymon - ocena (1) Ptak Auto Mopar Profesjonalizm i perfekcyjne dopasowanie części! Ptak... Szymon Szopaszopa - ocena (1) Profesjonalna obsługa i bardzo dobrze Zaopatrzony sklep. Szopaszopa Jan - ocena (1) Wysoka jakość obsługi, w innych hurtowniach nie potrafili mi pomóc i... Jan Ania - opinia (2) Kupilam już nie raz wycieraczki tej firmy i nie mam żadnych zastrzeżeń,... Ania Mariusz - opinia (2) Zmieniłem wycieraczki, które kupowałem od lat na Oximo i nie zamierzam już... Mariusz Wojtek - ocena (2) Jestem pod wrażeniem, oximo na prawdę super się sprawdzają Wojtek Zniesmaczony - ocena (1) Witam. Nie polecam, obsługa nie dba o klienta. Zamówiłem pewien towar,... Zniesmaczony Marek - ocena (1) Byłem, kupiłem, ceny sztos, mają stałego klienta. Marek Sylla73 - ocena (1) Polecam firmę super obsługa . Sylla73 Krystyna - ocena (1) Bardzo polecam tą firmę ! Zawsze szybka wysyłka i świetna obsługa ;) Krystyna Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta! Uśmiech i prawidłowo dobrane... Marcin Monika - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Monika Patrycja - ocena (1) Brawo dla obsługi! Panowie w sklepie stacjonarnym bardzo pomocni. Sprawnie... Patrycja Ponton - ocena (1) Super mega fajne Ponton LucjanRd - opinia (1) Zdecydowanie odradzam to miejsce. Samochód trafił tam w celu wymiany układu... LucjanRd