Czy są tu jeszcze ludzie normalni ?

Czy redakcja portalu to ludzie normalni ?

Zacytowałem slowa Billa Clintona z kampanii wyborczej w. r. 1992, które zna cały świat, a oni mi wpis blokują ?

Trzeba się popukać w głowę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A słynnego kokatweeta Radka można uwiecznić i zarchiwizować tutaj? Bo to najlepsza chmura ever. Sprzed ćwierć wieku posty wiszą i są czasem wywlekane. Bardzo jestem wdzięczny Radkowi. Bo ja tak patrzę i obserwuję i nie mogę się nadziwić, co się na tym świecie wyprawia. Dlaczego Rosjanie siedzą w elektrowni w Zaporożu i sami ją ostrzeliwują. I dlaczego niszczą swoje własne rury. i dlaczego fotoszopem dorysowują naszym sojusznikom jakieś tatuaże z symboliką nazistowską. Radek też się dziwił i popełnił myślozbrodnię. Dobrze, ze już jest przywołany do porządku. Ale to dziecko przecież musi być, skoro każe na siebie mówić Radek. Myślę, że mu się upiecze
A Polski już nie ma. Jest w naszych sercach.
Przypominam że w tym co piszę żadnej prawdy nie ma. To są standupy satyryczne. Zresztą niezrozumiałe i nieśmieszne.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możesz Pana Radka, w dupę pocałować, "geniuszu" tego forum. Skocz na fejk...zbuka, tt czy insta.
Miłego, wirtualnego życia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

I tego było za wiele. Nie wolno pisać o gadzich tyłkach. Dobrze, że Radek meble ma cheba stare. Będzie je wywoził jak minister Beck w '39?
Standup trzeba zakończyć pointą.

Ci z Titanica mieli lepiej. Gdy szli na dno, był u nich węgiel i prąd.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wracam z mojego kościoła. Nachodziłam się z Jezusem i mam wam przekazać.
WeźTA dwa skanery, kilka worków pocztówek, ze dwie jałowe inki i kilka kan (po mleku, tych dużych) samogonu. IdźTA w las. SiedźTA tam, pijTA bimber i walczTA o "wolność waszą i naszą". I nie wracajTA, ciemnoto totalna, której się we łbach i 4ech literach poprzewracało.
https://naforum.zapodaj.net/a775fb2897c8.jpg.html
Bez odbioru
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Czy są tu jeszcze ludzie normalni ? "
Po kilku latach bytności na tym forum, jestem gotowy do obrony mojej odpowiedzi na zadane przez łowcę pytanie : nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aż taki samokrytyczny, to nie jestem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to spróbuj zacytować Billa Clintona tu na forum, w polskim przekladzie, bo po angielsku nie chce mi się cytować, żeby znowu skasowali, demokraci ludowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

...ale co miałoby to udowodnić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz szare komórki, czy ci je dokumentnie wyprali? Jeśli masz, to sam dojdź do tego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie neguję łowco, że Ty masz szare komórki i masz doświadczenie w analizie tekstu, ale zapewne tylko wtedy, gdy panujesz nad emocjami.
Teraz u Ciebie, niestety emocje biorą górę.
Tłumaczę:
Na pytanie: Czy są tu jeszcze ludzie normalni? jaq odpowiedział - nie
Określenie "tu", tzn. tu na forum. Na tym forum, czyli tu, udziela się również jaq, więc swoją odpowiedzią, potwierdził, że on również nie należy do ludzi normalnych. Ja nie mam tyle odwagi, żeby przyznać, że nie należę do ludzi normalnych, dlatego napisałem, co napisałem. Poniał?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie emocje, to tylko drobna złośliwość, biorąca sie ze znajomości faktu,że ludziom nie chce się myśleć. Myśleć a nie dawać się ponosić wrażeniom. Bo większość ludzi komentujących cokolwiek opiera się na osobistych wrażeniach a nie na ciągach pryczynowo-skuktkowych i kontekstach, w jakich występują komentowane wydarzenia. Wrażenia są zaś zwykle tworzone na bazie emocji.

"Tu"zaś oznacza Forum, a w gruncie rzeczy cały portal i jego redakcję, która cierpi na wyraźny, ideologiczny odlot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i sprawa się wyjaśniła.
Łowca oparł się "na osobistych wrażeniach, a nie na ciągach przyczynowo-sktkowych i kontekstach..." i stąd to nieporozumienie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pffff... niewypał

Che che che

Nie che, che, che tylko he, he, he
Ortografia !

Lewakowi zapewne chodzilo o ernesto guevarę ;]

Inne tematy z forum

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...