Czy wiecie gdzie mogę kupić jakieś ładne buciki wyjściowe dla dziewczynki rozm.22

Temat dostępny też na forum: Morena Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Potrzebuję pilnie buciki do sukienki w kolorze ecru,lub srebrnym może widziałyście gdzieś w Gdańsku. Byłam w H&M ale tam mają tylko do 21 niestety są za małe a w CCC nic nie mają ciekawego. Poradźcie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Czy wiecie gdzie mogę kupić jakieś ładne buciki wyjściowe dla dziewczynki rozm.22

uuppp

Re: Czy wiecie gdzie mogę kupić jakieś ładne buciki wyjściowe dla dziewczynki rozm.22

a w Smyku patrzałaś ??? Widziałam tam nie tak dawno śliczne balerinki dla małych dam :-)

a i w Daichmannie tez mieli spory wybór dla dziewczynek

Dzięki to dziś podjadę a czy w Galerii Bałtyckiej jeszcze gdzieś mają oprócz tych sklepów?

ccc - tanio i ładnie
ja często patrzę na allegro i po komisach - mozna wyłowić prześliczne cudeńka :-)

Ja kupuję buty dla córek w sklepie na ul. Klonowej, pozostałość po Puchatku, między bankiem, a barem-kebab. To jest niedaleko Galerii.

Dzięki dziewczyny:) Na allegro patrzyłam ale nie mają nic ciekawego albo rozmiary nie te poza tym dopiero we wtorek kupiłam sukienkę i teraz wiem jakie buciki by do niej pasowały a wesele już w ta sobotę:) Tak więc podejdę w podane przez Was miejsca:) Dzięki jeszcze raz:)

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (16 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

jaki kupic e-papieros ??? (20 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...