Bardzo nie miła obsługa ! (1) Pani przy kasie krzyczała wprost na mnie, że nie wiem która to moja praca... BMG JEDYNE PROFESJONALNE CENTRUM W GDAńSKU (1) Drukowałem moją pracę magisterską w dwóch tanich budkach kserograficznych... Arkadiusz Chlebowski to jakaś kpina.... (1) Mimo, że oferta bogata, każdy znajdzie to czego szuka, stanowczo NIE POLECAM.... Majkamam
beznadziejna obsługa, wysokie ceny (2) Witam, niestety, ale nie mogę powiedzieć, żebym była zadowolona z usług tej... niezadowolona klientka Amelia29 - opinia (2) Moja firma znajduje się blisko Manhatanu więc jak tylko powstało centrum... Amelia29 Michał - opinia (2) Witam, jestem bardzo zadowolony z tego centrum, zawsze robią wszystko na czas... Michał obsługa klienta (1) W dniu dzisiejszym postanowiłam skorzystać z usług D&K Centrum kopiowania w... Agnieszka Kasica centrum godne polecenia wymagającym klientom. (1) witam,jestem szczerze zaskoczony opiniami innych klientów,ponieważ uważam iż... adam aleksander - opinia (1) Mam kontakt w zasadzie tylko z obsługą druku wielkoformatowego. Jeśli chodzi... aleksander Stały klient D&K Centrum Kopiowania (1) Witam, jestem bardzo zadowolona z jakości usług wykonywanych przez centrum... Ewelina Bardzo fajni ludzie polecam wszystkim (1) Witam. Polecam wszystkim to centrum kopiowania. Są terminowi i wykonują... Barbara bardzo stała i bardzo zadowolona klientka z pracowni projektowej (1) Witam, a ja korzystam z usług D&K niemal codziennie i czy prywatnie czy dla... Basia Odpowiedz od kierownictwa D&K (1) Szanowni Panstwo, wyrazamy ubolewanie z powodu niezadowolenia naszej... D&K Centrum kopiowania kwaśna mina i drapanie pod pachą .. (1) Często korzystam z usług D&K w c.h mahattan.Zawsze jestem zadowolona z usług,... Karolina