Daniel Duda - opinia (1) Firma Deker ma sprawną ekipę, naprawę dachu zrobili skutecznie. Pisze tak bo... Daniel Duda Grażyna J. - opinia (2) Jesteśmy już po montażu naszego dachu. Roboty wykonane precyzyjnie, zgodnie z... Grażyna J. Dorota - opinia (2) Dziękujemy firmie DEKER po ostatniej nieudanej współpracy z inną firmą to... Dorota
Agata - opinia (2) Polecam usługi DEKER z Gdańska. Nie ma to jak profesjonalizm i porządnie... Agata Iwona - opinia (2) Profesjonalna obsługa, doradztwo. Polecam Iwona Jurek B. - opinia (2) Polecam firmę Deker z Gdańska, doskonałe podejście do wykonania zadania, a... Jurek B. Kuba - opinia (1) Profesjonalna firma , fachowa obsługa,wysoka jakość materiałów i gotowych... Kuba Ewelina - opinia (1) Wspaniała ekipa!!! Szybko, tanio i naprawdę solidnie wykonują swoje zlecenia.... Ewelina Klientka - opinia (1) Obsługa w sklepie super, świetnie doradza. Cenowo ok,ale ! Montaz pozostawia... Klientka Cinek - opinia (1) Świetna obsługa, najlepsze ceny! Cinek Szybko i sprawnie (1) Polecam usługi Pana Daniela. Wymiana dachu poszła szybko i sprawnie.... Sylwia fachowo (1) realizacja w terminie , realizacja i przygotowanie fachowo piotr Polecam !!! (1) Solidna firma - do polecenia. Na firmie Pana Grzegorza można polegać. Trochę... Marta Podbitka Boryszew (1) Zakupiłem podbitkę złoty dąb winchester. Kolor pięknie się prezentuje... Marcin Zakup i montaż dachu (1) Jestem zadowolona! Firma montowała mi dach z dachówki ceramicznej, wszystko... Agnieszka Wymiana Okien FAKRO (1) Firma wymieniała mi okna dachowe FAKRO 6 szt z pakietem trzyszybowym prace... Paweł Świetna firma (1) Obsługa bez zarzutów, doradzono mi jakiego typu dachówki mam dobrać do mojego... Marek Lepiej wybrać bardziej uczciwą firme (1) Firma Venadach wykonała pokrycie dachowe w moim domu. Jakość materiałów bez... Tomasz Najlepsza firma (1) Profesjonalizm Szybkość Konkurencyjne ceny To są cechy które firma Martbud... Peter Okna Dako w firmie Ambit (1) Okna zostały wykonane i zamontowane bardzo dobrze. Na naszych znajomych... Ola i Karol