solidna obsługa (1) polecam ze względu na szybkość obsługi i porządne doradztwo. ceny podobne jak... klim profesjonaliści w każdym calu (1) Widać, że nie od dziś znają się na branży budowlanej. Ceny bardzo atrakcyjne,... Jarek35 tylko gdy jesteś dużym klientem (2) Firma robiła mi przeróbkę dachu, któraz została zrobiona szybko ale dośc... Piotr
RB - opinia (1) Pracownik nie dokonczyl pracy,zniszczyl czesc dachu,wyszedl z pracy wieczorem... RB Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim te firme dobra zgrana ekipa wywiazuja sie z umowy i ogolnir... GallAnonim szybko i solidnie (1) jestem bardzo zadowolony z ich pracy i polecam ta firme innym osoba jesli... agnieszka sukniak sa ok (1) szybko, solidnie, tanio, trwało Ferdynand Algałerd bdb (1) umierałem ze strachu przed położeniem dachu bo się nie znam na tym ale w... Kazmierz Firma zdecydowanie profesjonalna (1) Miła i fachowa obsługa. Dach wykonany szybko, solidnie i w miarę tanio.... Beata profesjonalne wykonanie i szybki termin wykonania (1) Polecam wszystkim zainteresowanym ,ekipa sprawna i solidna!!!Kozystalem z... Andrzej Jastrzebski bartek - opinia (1) Fachowo i na temat. POLECAM !!! bartek profesjonalizm w kazdym calu! POLECAM!!! (1) 100% satysfakcji, pelen profesjonalizm, mila obsluga. Mozna negocjowac ceny!!! Michal Jak dach to tylko tu !!!! (1) Fachowa i profesjonalna pomoc przy wyborze dachu i dodatków. Nie wciskają... Anna Fachowosc i profesjonalizm (1) bardzo fajna i pomocna obsluga....wybrali mi dekarza..sprawa zalatwion... makki