Nic dziwnego, że się czeka (2) Dodzwonić się ciężko, ale jak już się przyjedzie to wiadomo czemu. Warto... Bart Gorąco polecam (1) Usługa wykonano terminowo i profesjonalnie. Fachowa pomoc i dobry kontakt,... Artur ok (1) sprawna obsługa , PRZYSTĘPNE CENY, DUŻY ASORTYMENT WACŁAW
Potwierdzam (1) Skład jest od kilku miesięcy po małej rekonstrukcji, ale te zmiany tylko na... Ewa Super polecam (1) Super profesjonalizm. Z tego, co wiem zmienili się ludzie. Kontakt świetny,... OO Inwestor (1) W ubiegłym roku zakupiłem dach w Ruukki Express w Rumii o nazwie Ruukki... Marian Konkretna i fachowa obsługa (1) Nie mogę zgodzić się z przedmówcą. Firma bardzo solidna, czego potwierdzeniem... Magdalena Ewa - opinia (1) Fatalny kontakt z przedstawicielem firmy - notoryczne spóźnienia na... Ewa robert - opinia (1) po prostu świetni fachowcy robert szybka wycena i..... (1) szybka wycena i solidnie zrobiona. Ktoś pisał, że powoli robią wycenę, u mnie... SMG FINNERA (2) Kupiłem w Ruukki Express Finnere w kolorze czarnym na jednej palecie euro... Marcin K. Poleca (1) Witam Państwa , chciałbym się podzielić jakością i super podejściem do... Bogdan mlody - opinia (1) Zakupiłem dach Adamante w sierpniu 2012 r. jestem bardzo zadowolony mlody Całkowita niesłowność (4) Od miesiąca właściciel obiecuje dostarczyć interesujące kamienie. Za każdym... Ogrodnik firma lekceważy klijentów. Bardzo niska jakość usług (1) firma lekceważy klijentów. Bardzo niska jakość usług gdańszcznin Brak wyceny (4) Niestety nie mogę wypowiedzieć się co do całości obsługi ponieważ pomimo... zawiedziony Więcej tak profesjonalnych firm (1) Witam Państwa Pragnę podzielić się swoją opinia na temat zakupu pokrycia... Zadowolny klient "fachowy" montaż okien (2) Zakupiłem okna dachowe, Ambit je montował, niestety przy większym deszczu od... KLIENT po raz pierwszy i ostatni jeśli masz czas i stalowe nerwy możesz zaryzykować! (2) Dach wygląda ok, cena przyzwoita ale dekarze układali dachówkę przez 2... klient Ambitu pozdrawiam p.Adrzeja -profesjonalista-polecam! (1) polecam także firme Kotłowskiego Robert