Jestem zadowolona i polecam (2) Jestem zadowolona i polecam współpracę z SD. Miły kontakt, profesjonalizm,... Henryka R. Polecam zakup materiałów razem z wykonawstwem! (2) Buduję dom koło Otomina. O jesieni szukałem firmy, która zajęłaby się... Mariusz O. polecam wszystkim, którzy planują budowę dachu (1) W czerwcu br zakończył się kolejny etap budowy naszego domu. W zakresie... Ania i Tomek
tadeusz - opinia (1) szybko, solidnie, tanio. POLECAM !!! tadeusz Właśnie mija 7 lat od czasu położenia dachu z Seegera.... (1) I jest SUPER. Swietna obsługa w saloniie: zarekomendowano mi dobry dach,... MArrek polecam wszystkim (1) Przełożenie dachówki ceramicznej (ponad 200 m.kw.) po pseudodekarzu zajęło im... Lewandowska NIE POLECAM TEJ FIRMY (1) Miałem przyjemność współpracowania z tą firmą. Niestety współpraca układała... Bartek szkoda czsu (2) Za każdym razem możecie liczyć w tej firmie na siebie, ponieważ klient jest... Zybi Bardzo solidna firma (1) Firma naprawdę godna polecenia, bardzo dobre ceny, szybka wycena kompletnego... Tomek a ja jestem zadowolony w 100% (1) fachowo, terminowo, bez problemów. Mogę polecić tego wykonawcę. zadowolony UCZCIWA TRANSAKCJA, PEŁEN ZAKRES USŁUG - Z WYKONASTWEM EKIPY DEKARSKIEJ (1) POLECAM SERDECZNIE TĄ FIRMĘ, JESTEM KOBIETĄ I NIE UKRYWAM, ŻE BAŁAM SIE... BARBARA dachy (1) Solidna i uczciwa firma. Jesteśmy zadowoleni z jakości dokonanych przez firmę... Grażka efekt fatalny (1) 1,5 roku temu z polecenia firmy ogrodniczej skorzystałam z usługi polegającej... rozczarowana z Koleczkowa Pan Zbyszek :) (1) "Profesjonalizm nie wynika tylko z kompetencji... Prawdziwy profesjonalista... Agata Polecam, polecam i jeszcze raz polecam... (1) Wszystko zostało załatwione tak jak sobie tego życzyłem. Dostawa terminowa,... dbox36 naprawa dachu, wymiana obróbek (1) Usługa wykonana terminowo i solidnie. Firma godna polecenia. Marek Lewandowski Rewelacja (1) Wykonanie pokrycia dachowego zgodnie z projektem i w umówionym czasie. Firma... Robert Szczuraszek Marlena - opinia (1) Na wycenę trochę czekaliśmy.. ale obsługa, dotrzymanie terminów i fachowość -... Marlena Solidny wykonawca (1) Firma godna polcenia. Poprzednia ekipa dekarska nie spisała się tak jak bym... Andrzej Koźlak Marcin Mikulski - opinia (1) duża profesjonalna firma wyspecjalizowana w pokryciach dachowych, miłe i... Marcin Mikulski