Firma jest OK ! (1) Polecam firmę Dajan Taxi, kierowca był punktualnie, mają nową aplikację... Student2 Niech panie dyspozytorki niech szlag trafi! (1) Przeważnie korzystam z Dajan Taxi, ale tylko przez wzgląd na cenę.... Pink_Unicorn Korzystam od lat (1) Dajan to jedna z najtańszych gdańskich korporacji. Korzystam z ich usług od... TomStar
Jak dla mnie są ok - Polecam Bardzo !!! (1) Jedna z najtańszych korporacji w Trójmieście, ceny ok samochody w porządku.... POLECAM Naganna obsługa!!! (2) Fatalne zachowanie dyspozytorki!!!! Firma traci klientów z powodu... Kaja 2 krotnie zawiedziona.. 3ciej szansy nie bedzie (2) Niestety Dajan przelał szalę.. przez nich prawie nie zdążyliśmy w podróż... Monika karczemki - zabianka 18 min (2) w niedziele jechałam z jakims mlodym panem , miał przyklejony nr 24 ( nie... a Sama nie wiem (1) Niektóre panie odbierają jakby pracowały za kare. Często się spóźniają a jak... Angela nie polecam 4 taryfa w gdyni (6) strasznie drogo dlugo sie czeka a czas oczekiwania bardzo dlugi nie polecam sylwia Pomyłka (2) 5-ty raz kierowca pomylił ulice i zamiast przyjechać do Sopotu przyjechał do... aga Uczciwy kierowca (1) Kierowca podjechał z powrotem pod dom i oddał zgubiony w taksowce telefon.... Paweł dajan oni sie dprawdzaja (2) Korzystam z różnych korporacji.i bywa różnie w komforcie cena spora auta w... klient Dziadostwo!!!!!!! (6) Na taxowke czeka sie pol godziny - mialo byc 10 minut. Efekt - spoznienie na... Klient nie polecam (1) taksowka spozniona mimo ze duzo wczesniej zamawialam dodatkowo kierowca... ania komfortowo, milo tanio (7) Jezdze bardzo czesto taksowkami i od jakiegos czasu zamawiam tylko Dajan... fip najtaniej w Gdańsku (3) Z taksówek korzystam sporadyczne ale jeśli już muszę to tylko Dajan i tak tez... ja Naganne zachowanie pani dyspozytorki (3) Wielokrotnie korzystałem z usług tej firmy (od kilkunastu lat). Kierowcy w 99... Były długoletni klient Piotr Zawsze to samo (4) Często korzystam z Dajana ze względu na cenę. Ale aż mnie odrzuca za każdym... ja wszystko psują panie dyspozytorki ... (3) Kierowcy super, samochody ok, ceny konkurencyjne, tylko te dyspozytorki...... aga Koszmarni kierowcy i stan taxówek (6) Bardzo lubiłam tą firmę z racji ceny, niestety ostatnio mam ogromnego pecha... kamila