ok (1) jestem bardzo zadowolony z usług dajan taxi szybko tanio i na czas polecam rs Najlepsza firma w Gdańsku (1) Szczerze polecam wszystkim Dajan Taxi. Oczywiście ta firma ma też swoje... Luszyn Korzystajcie z innych (1) Czytam tutaj bardzo fajne komentarze i mówię do wszystkich: korzystajcie z... hanees
Spóźnieni (1) Czas oczekiwania podany przez Panią w centrali wynosił "do 10 min". Niestety... Borys -----------------Nie polecam --------------------- (1) Nie polecam poniewaz oszukują co do czasu przyjazdu taksówki i sie spóżniłem Leszek Ogólnie lubię tą korpoację (1) Bardzo jej ocenę w moich oczach zaniżył piątkowy kurs, kiedy to wsiadłem do... Przemek Tanio i solidnie. (1) Byłem zaskoczony kiedy wsiadłem do taksówki korporacji dajan myślałem że to... Stefan Muranko Niekompetentna osoba przy telefonie... (1) Z tego co mi wiadomo ustalona cena za zakupy wynosi 30 zł (nie więcej)!!! a... Krzysztof Wiedza co robia POLECAM (1) Moim zdaniem najlepsza firma korporacyjna w trójmieście, przynajmniej jeżeli... Dar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) wczoraj wsiadlem do Dajan Taxi na samym poczatku dostalem rabat, zostalem... kamyczek Uczciwa firma (1) Moja ulubiona firma, sympatyczni kierowcy, a panie w centrali wiedzą na czym... Er