Tanio?? (6) Dajan to jest jednak śmieszna korporacja. Trasa, którą znam od podszewski,... M. taxi 148 (3) bardzo niemiły pan w bordo volvo v40 nr rej. GD 9633S nr boczny 1475 nr Dajan... Lucyna Uwaga na tasówke nr 1131! (4) Korzystałem w dany dzień dwa razy z usług firmy Dajan. Jechałem do Gdyni i z... Jac540
fachowa obsługa (1) Składam wyrazy uznania wobec profesjonalizmu jakim wykazał się Kierowca, z... KAWA Numer boczny 93 (1) W dniu dzisiejszym tj.14ego wracając z feri zimowych podczas przejazdu przez... fresz Polecam Dajan-a (2) Od wieli lat korzystam z usługi tej firmy , auta rożne raz lepsze raz gorsze... Miro Ciągle spóżnieni (3) Korzystam z Dajana od lat , ale niestety ostatnimi czasy bardzo długo... mika Polecam! (5) Dajan taxi to bardzo uczciwa firma i mila obsluga! Po ostatniej imprezie... zadowolona UWAGA NA NUMER 63 (5) KILKA DNI TEMU ZADZWONILEM PO TAKSOWKE O GODZINIE 21.30 I POPROSILEM O... STALY KLIENT Taksówka 130 (2) W ubiegłym tygodniu, w Rembiechowie, miałem wypadek samochodowy. Nie... Bernard wstyd dla Gdańska (3) Witam! Korzystałem z usług tej firmy często, jednak muszę stwierdzić że od... bartek porażka (1) zamawiając taksówkę z Dajan Taxi w nocy po raz kolejny przyjechała po długim... Lejdiss NAJLEPSZA I NAJTAŃSZA FIRMA!! (1) NAJLEPSZA I NAJTAŃSZA FIRMA!! klientka chamstwo kierowcy firmy DAJAN TAXI,oraz telefonistki w tej firmie (1) W dniu 21 maja 2011 zaparkowałam auto w gdańsku przy MADISON-nie na... osoba niepełnosprawna skandaliczny kierowca (1) Jechałam taxi Dajan w piątek 5.11.2010 z Zaspy na Morenę o godz.14 podałam... Morenianka REWELACJA (1) mieszkam za gdańskiem pare kilometrów, wcześniej jak korzystałam z taksówek... megacrazy Przykre ale prawdziwe !!! (1) Korzystając z usługi Dajan Taxi mam przykre doświadczenie z kierowcami z... potrzeba OGOLNIE JEST OK (1) Jezdze z dajanem od paru ladnych lat i nie moge powiedziec na nich zlego... KLIJENCIK najlepsi (2) maja jako jedyni zniżkę,myślą jak dojechać do celu jak najszybciej, żeby... Katarzyna Wołodźko Bezkonkurencyjni jeśli chodzi o ceny (1) Odkryłem niedawno i zakochałem się od pierwszego wejrzenia! Znacząco taniej i... deepyellow