Andrzej - ocena (1) Super szybko i sprawnie udało się nam dopiąć finansowanie naszej inwestycji.... Andrzej Mateusz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Danielem! Proces refinansowania... Mateusz Kasia - ocena (1) To już drugi kredyt wzięty przy współpracy z Panem Danielem. 100% specjalista... Kasia
Roksana - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Daniela. Współpraca z Panem Danielem była bardzo... Roksana Paweł Szymański - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Daniela za sprawne uruchomienie kredytu... Paweł Szymański Natanel - ocena (1) Współpraca z Panem Danielem to czysta przyjemność. Jego zaangażowanie, wiedza... Natanel Natalia - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Bezproblemowe przeprowadzenie mnie przez zawiłości... Natalia Klaudia sadlak - ocena (1) Szczerze polecam Pana Daniela! Wszystko przejrzyście, spokojnie i cierpliwie... Klaudia sadlak Anna Wójcik - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi procedura kredytu hipotecznego okazała się prosta i... Anna Wójcik Agata - ocena (1) Współpraca z Panem Danielem w kwestii uzyskania kredytu hipotecznego... Agata Filip Rudolf - ocena (1) Współpraca z Danielem to czysta przyjemność - proces uzyskania kredytu... Filip Rudolf lp.obi - ocena (1) Pan Daniel jest profesjonalistą! Przez cały czas wszystko nam objaśniał tak... lp.obi Ewa Adamczyk - ocena (1) Do Pana Daniela wracam po 5latach ponownie z prośbą o pomoc w uzyskaniu... Ewa Adamczyk Bernadeta - ocena (1) Wszystkim serdecznie polecamy współpracę z Panem Danielem! Przy pierwszym... Bernadeta Piotr - ocena (1) Na Pana Daniela zawsze można liczyć, pozostaje w stałym kontakcie z klientami... Piotr Aleksandra - ocena (1) Pan Dniel jest profesjonalistą, który jednocześnie potrafi każdemu... Aleksandra Sandra - ocena (1) Najlepszy Doradca z jakim przyszło nam współpracować! Rzetelny i konkretny,... Sandra Piotr - ocena (1) Wysoki profesjonalizm, duża wiedza, świetne doradztwo i doskonałe prowadzenie... Piotr Emilia Lewandowska - ocena (1) Współpraca z Danielem Banaś jak zwykle na wysokim poziomie. To już moja... Emilia Lewandowska Agata Asenhajmer - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy Pana Daniela. Niezwykle profesjonalne... Agata Asenhajmer