Anka - ocena (1) Mega cierpliwy, potrafiący wytłumaczyć wszystko od A do Z, poprowadził nas za... Anka Monika - ocena (1) Pan Daniel Banaś to osoba, o ogromnej wiedzy, dzięki której podczas procedury... Monika M.B. - ocena (1) Bardzo kompetentny M.B.
Daniel - ocena (1) Od razu widać duże doświadczenie Pana Daniela, po krótkiej rozmowie rozwiał... Daniel Maciej - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi kupiłem mieszkanie, którego zakup był bardzo... Maciej Paweł - ocena (1) Super kontakt, wszystko jasno wyjaśnione i bezstresowo przeprowadzone przez... Paweł Weronika - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Danielem, nie tylko ze względu na fachowe... Weronika Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Daniela. Bardzo nam pomógł w uzyskaniu... Monika Kamil - ocena (1) Mogę śmiało polecić P. Daniela, bardzo dobra i rzeczowa współpraca przy... Kamil Igor Szczupakowski - ocena (1) Skorzystałem z pomocy Pana Daniela Banaś przy uzyskaniu kredytu hipotecznego... Igor Szczupakowski Natalia - ocena (1) Współpraca spełniła wszystkie moje oczekiwania. Bardzo szybka i profesjonalna... Natalia Wojciech - ocena (1) Współpraca z Danielem przebiegła bardzo dobrze, kredyt uzyskaliśmy sprawnie a... Wojciech Janina - ocena (1) Bardzo szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy. Polecam Pana Daniela Janina Katarzyna - ocena (1) Pan Daniel Banaś to osoba którą cechuje wysoki profesjonalizm, duża wiedza i... Katarzyna Tomek - ocena (1) Polecam współpracę z Danielem. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.... Tomek Jacek - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, Pan Daniel to osoba kompetentna i zaangażowana. Polecam Jacek Magdalena - ocena (1) Polecam każdemu, kto zamierza wziąć kredyt hipoteczny, spotkanie z Panem... Magdalena Krzysztof Modzelewski - ocena (2) Pan Daniel bezboleśnie przeprowadził mnie przez proces zaciągnięcia kredytu... Krzysztof Modzelewski Mateusz Grzymowicz - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z usług Pana Daniela i naprawdę z całego serca... Mateusz Grzymowicz Paulina Ka - ocena (1) Bardzo szybka i konkretna procedura z miłym fachowcem! Polecam serdecznie! Paulina Ka