Kuba - ocena (1) Pan Daniel po raz kolejny pomgół mi i mojej żonie w zakupie mieszkania. Tym... Kuba Miłosz Bąbliński - ocena (1) Bardzo polecam. Cały proces załatwiania kredytu w moim przypadku 2% przebiegł... Miłosz Bąbliński Marta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Danielem, pełen profesjonalizm, świetny... Marta
Mirosław - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystkie informacje przedstawione w zrozumiały... Mirosław Mateusz Sowiński - ocena (1) Polecam współpracę z Panem Danielem. Profesjonalne podejście do sprawy,... Mateusz Sowiński Paweł - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić doradcę kredytowego. Bardzo zaangażowany i... Paweł Malwina - ocena (1) Współpraca z panem Danielem przebiegła rewelacyjnie! Po pierwsze jest... Malwina Kamil - ocena (1) Daniel jest profesjonalistą w każdym calu. Proces zawarcia umowy kredytowej... Kamil Magdalena Romanowska - ocena (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usługi doradztwa Pana Daniela. Kontakt z... Magdalena Romanowska Wojtwk - ocena (1) Fachowa wiedza, świetny kontakt i pomoc przez cały proces kupna mieszkania... Wojtwk Michał Pawłowski - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Daniela. Ogromna wiedza i profesjonalne podejście... Michał Pawłowski Jakub Plewa - ocena (1) Pan Daniel - czysty profesjonalizm. Wiedza, sumienność, od razu widać, że... Jakub Plewa Patryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Profesjonalizm, ogromna wiedza i niezwykła cierpliwość... Patryk Dawid - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Specjalisty Finansowego Daniela Banasia. Pan... Dawid Natalia - ocena (1) Pan Daniel, jest profesjonalistą w całym znaczeniu tego słowa. Doradztwo... Natalia Maria - ocena (1) Specjalista to mało powiedziane, Pan Daniel jest niezwykle kompetentną osobą,... Maria Andrii - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zawsze w stałym kontakcie. Doskonała współpraca.... Andrii Michał Sz. - ocena (1) Polecam Pana Daniela Banasia. Poprowadził nas sprawnie przez cały proces... Michał Sz. Marcin - ocena (1) Pan Daniel bardzo profesjonalny. Świetnie doradza i dopilnowyuje żeby... Marcin Patryk - ocena (1) Lepiej trafić nie mogłem, pan Daniel był ze mną od początku do samego końca... Patryk