Waldemar - ocena (1) Pan Daniel Banaś to najlepszy doradca kredytowy jakiego znam. Fachowo,... Waldemar Anna Niżnik - ocena (1) Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i spokój. Bardzo polecam. Anna Niżnik Bartosz - ocena (1) Pan Daniel to świetny specjalista, pomógł mi przy kredycie na budowę domu.... Bartosz
Dominika T-K - ocena (1) Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza w zakresie doradztwa kredytowego to... Dominika T-K Joanna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szeroka wiedza przekazywana w przystępny i zrozumiały... Joanna Magda CK - ocena (1) Serdecznie polecam uslugi Pana Daniela. Pomagał nam refinansowac kredyt... Magda CK Małgorzata - ocena (1) Pan Daniel Banaś to bardzo kompetentny i rzeczowy doradca, z ogromną kulturą... Małgorzata Anka - ocena (1) Mega cierpliwy, potrafiący wytłumaczyć wszystko od A do Z, poprowadził nas za... Anka Monika - ocena (1) Pan Daniel Banaś to osoba, o ogromnej wiedzy, dzięki której podczas procedury... Monika M.B. - ocena (1) Bardzo kompetentny M.B. Daniel - ocena (1) Od razu widać duże doświadczenie Pana Daniela, po krótkiej rozmowie rozwiał... Daniel Maciej - ocena (1) Dzięki Panu Danielowi kupiłem mieszkanie, którego zakup był bardzo... Maciej Paweł - ocena (1) Super kontakt, wszystko jasno wyjaśnione i bezstresowo przeprowadzone przez... Paweł Weronika - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panem Danielem, nie tylko ze względu na fachowe... Weronika Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Daniela. Bardzo nam pomógł w uzyskaniu... Monika Kamil - ocena (1) Mogę śmiało polecić P. Daniela, bardzo dobra i rzeczowa współpraca przy... Kamil Igor Szczupakowski - ocena (1) Skorzystałem z pomocy Pana Daniela Banaś przy uzyskaniu kredytu hipotecznego... Igor Szczupakowski Natalia - ocena (1) Współpraca spełniła wszystkie moje oczekiwania. Bardzo szybka i profesjonalna... Natalia Wojciech - ocena (1) Współpraca z Danielem przebiegła bardzo dobrze, kredyt uzyskaliśmy sprawnie a... Wojciech Janina - ocena (1) Bardzo szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy. Polecam Pana Daniela Janina