Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

SUPER OSRODEK!!! (1) Goraco polecem ten osrodek!! Naprawde warto zaczac kurs prawka wlasnie tu w... Krystian Kreft "Mistrzu" jesteś najlepszy :) (1) Udało się! Zdałam za pierwszym podejściem :) A wszystko to dzięki TOMKOWI. W... Patrycja DELTA TO DOBRY WYBOR !!!! POLECAM (1) Rzetelnosc profesjonalizm i pelne zaangazowanie w ksztalcenie mlodych... Marcin
MEGA OŚRODEK !!! (1) Ośrodek w 100% godny polecenia. Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu... Remigiusz Bardzo Polecam !!! (1) Miła obsługa, kompetentni instruktorzy, którzy dobrze traktują kursantów i... Damian Gorąco polecam! (1) Bardzo polecam OSK Delta, jest to szkoła o wysokim poziomie. Instruktorzy są... Kornelia Super klimat (1) Od pierwszego dnia poczułam się fajnie za kółkiem. Instruktorzy są bardzo... Asia Polecam +++++ (1) Poziom nauczania super... Instruktorów podziwiam za anielska cierpliwość ...... Agnieszka !!! Goraco polecam !!! (1) Korzystanie z uslug osrodka szkolenia kierowcow "Delta" to bardzo dobry... Kasia POLECAM !!! (1) Szkoła naprawdę świetna. Jazdy z Adamem to prawdziwa przyjemność, miła i... Patrycja Rewelacyjny ośrodek !!! (1) Wielkie dzięki dla Pani Arlety która jest najlepszą instruktorką na świecie... Łukasz Klimczak POLECAM I DZIĘKUJE!!! (1) Z całego serca polecam wszystkim zainteresowanym OSK Delta. Bardzo chciałabym... Agnieszka Jak najbardziej polecam! (1) Bardzo polecam Deltę, zwłaszcza jazdy z sympatycznym p.Tomkiem!! Brałam... Magda POLECAM !!! (1) Trudno coś dodać do samych pochlebnych, moim zdaniem, w pełni uzasadnionych... Dowborowa:-) !!! POLECAM !!! (1) Bardzo serdecznie każdemu kto szuka szkoły z wysokim poziomem. Ja miałem... Łukasz Os. Gorące podziękowania dla Pani Arlety Rumińskiej. (1) Dzięki Jej wspaniałym radom udało mi się zdobyć upragnione prawo jazdy.... Joanna ... (1) Bardzo polecam Delte. Spotkalem tam samych sympatycznych ludzi, ktorzy znaja... ... ocena nauki (1) Miałam szczęscie trafić na instruktorkę,Panią Arletę.Jest to osoba o wysokiej... Jolanta Wozniak Po prostu tak i koniec. (1) Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo.... Dziewczyna Marcina Polecam! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się od źle wybranego ośrodka. Na... Renata