Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

... (1) Bardzo polecam Delte. Spotkalem tam samych sympatycznych ludzi, ktorzy znaja... ... ocena nauki (1) Miałam szczęscie trafić na instruktorkę,Panią Arletę.Jest to osoba o wysokiej... Jolanta Wozniak Po prostu tak i koniec. (1) Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo.... Dziewczyna Marcina
Polecam! (1) Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się od źle wybranego ośrodka. Na... Renata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd, jakie wyjeździłam w Delcie.... Ola delta instruktor AdaM i prawko już mam (1) zaczynałem od szkoły Artom ,wyjeździłem 30godzin ,jak się później przekonałem... Jakubek kierowca Najlepsza szkoła - najlepsi Instruktorzy! :) POLECAM! (1) Gorąco polecam wszystkim OSK DELTA - najlepsza szkoła w Trójmieście!!! :)... Agat :) POLECAM !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w szkole jazdy DELTA. Wszystko odbyło się w... AGA Szkola godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoly.Spotkalam w niej osoby,ktore... Ania Polceam (1) Bardzo jestem zadowolona,że trafiłam do Delty super szkoła i profesjonalni... Justyna:) Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły jazdy Delta. Bardzo miła obsługa.... Marta Najlepsi instruktorzy w Trójmieście! (1) Najlepsi instruktorzy w Trójmieście! Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły... Ewa Naprawdę dobra szkoła! (1) Zastanawiam się czy ustalone terminy teorii to plus czy minus. Bo z jednej... Iwona :) Super szkola jazdy!!!!! (1) Prawko zdane za pierwszym razem a to dzieki Tomkowi ktory super potrafi... Grzesiek Jak najbardziej na tak. ; ) (1) Naprawdę bardzo polecam, szczególnie jazdy z panem Tomkiem ;) miła atmosfera... Sandra Ośrodek warty polecenia (1) Szczerze polecam ten ośrodek ze względu na podejście do kursanta który czuje... Robert Jazdy dodatkowe u Tomka (1) W Delcie brałem jazdy dodatkowe i muszę szczerze polecić Tomka, który... Bartek bardzo dziękuje (1) Podziękowania dla Adama i Marcina za cierpliwość , profesjonalizm i poczucie... kkkkkk Podziękowania (1) Polecam :) xxxx Super! (1) Tak, tak, tak i jeszcze raz tak! Marcin zrobil ze mnie prawdziwego kierowce... Dawid