Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

SZCZERZE POLECAM :) (1) Szczerze polecam instruktora Romka :) W profesjonalny sposób przygotował mnie... PAULA SZYBKO TANIO I PROFESJONALNIE! ;d (1) DNIA 10.11.2011 ukończyłem egzamin z części teoretycznej i praktycznej za 1... Mateusz szczerze polecam (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Romanowi za cierpliwość, miłą atmosferę i cenne... natalia
SUPER SZKOŁA GORĄCO POLECAM !!!!!!!! (1) A więc tak zdałem egzamin na kat."B"w dniu 26.10.2011 za pierwszym podejściem... Dominik Gorąco polecam! (1) Egzamin na kat A zdałam za 1 podejściem. Jak dla mnie, przy wcześniejszym... Natalia B (1) Bardzo dobry osk!Przede wszystkim pragnę podziękować mojemu instruktorowi... Danielos SUPER SZKOŁA (1) Świetni instruktorzy, rewelacyjne podejście i miła atmosfera. Osobiście... Agnieszka BARDZO DZIĘKUJĘ !!! ; D (1) Bardzo dziękuję Panu Romanowi za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu... Magda POLECAM!! KAT "A" (1) Witam wszystkich odwiedzających tę stronę.Oczywiście zdałam za pierwszym... Monika POLECAM !! (1) Zdałem prawo jazdy kat B za pierwszym razem . Pelen profesjonalizm jazdy z... Tomek Marcin - CUDOTWÓRCA :):):) (1) Udało się :) Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem :) Zdecydowanie... Dorinka Polecam! (1) Każdemu, kto marzy o prawie jazdy, gorąco polecam instruktora Romka. Nauka z... Kasia Instruktor Marcin (1) Marcin jest instruktorem z ktorym najlepiej mi sie wspołpracowało.... Aleksandra Suska POLECAM 100% SKUTECZNOŚCI !!! (1) Serdecznie polecami ośrodek Delta , instruktorzy z ogromną cierpliwościa... Karolina Polecam (1) Robiłem kurs na kat. A i jestem bardzo zadowolony, dobre przygotowanie do... Maciek ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!! (1) Witam serdecznie Moje początki ze zdawaniem egzaminów były... JOANNA Zdecydowanie polecam (1) Witam, W Delcie robiłem kurs kat. A. Dużym plusem jest dostępność obu... Fercinek Bardzo polecam (1) Wczoraj miałem egzamin na kategorie A (08.09.11) . uczył mnie Marcin . bardzo... Paweł POLECAM (1) Zdałam za I razem po lekcjach dodatkowych u p. Romana. W końcu instruktor,... Ania Zdecydowanie na tak (1) Teoria jak i praktyka z panem Marcinem oraz z panem Romanem na najwyższym... Agata