Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

ooooo Takk (1) Gra gitara!! wszystko git zdalem za pierwszym razem . i co to jeszcze pisac:D Bob !!!SUPER!!!! (1) !!! Naprawde polecam!!! super instruktorzy, ktorzy w bardzo przyswajalny... hayka Zdałem za pierwszym razem :) (1) Egzamin na prawko zdałem za pierwszym razem - to chyba najlepsza rekomendacja... Lote
POLECAM!!! (1) Fantastyczna szkoła. Poziom nauczania naprawde na wysokim poziomie. Pan... mager Rewelacja !!! (1) Szczerze polecam Deltę przede wszystkim osobom, które chcą uzyskać prawo... Wisienka Szczerze polecam! (1) Serdecznie dziękuję Panu Marcinowi za profesjonalne i indywidualne podejście... Monika POLECAM (1) Osobiście nie uczestniczyłam w całym kursie lecz wykupiłam dodatkowe 6h u... Ewelina Swietny Ośrodek (1) Pan Waldek super tłumaczy a Marcin jest świetnym instruktorem. Zdałem za... st.szer.rez.Barti350 Polecam gorąco!:) (1) Do Pana Waldka trafiłam z polecenia znajomego, kóry był bardzo zadowolony z... Angelika super (1) Kurs zaczęłam w czerwcu,a pod koniec pażdziernika byłam już szczęśliwą... Aga :) (1) Szkoła rewelacyjna:) Teoria jak i praktyka w bardzo miłej i sympatycznej... Marta