Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Zdecydowanie POLECAM ;) (1) Jako osoba która przez dwa lata nie mogła zabrać się za zrobienie prawa... Ola Polecam! (1) Świetna szkoła, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy. Zdałam za pierwszym... Paulina Polecam, gdyż (1) Jestem zadowolony ze szkoły. Nie było problemu z dopasowaniem terminów jazdy... Piotr
Agnieszka - opinia (1) Aż mi smutno że skończyłam kurs i planuje stracić prawko żeby móc je wyrabiać... Agnieszka polecam serdecznie. (1) wyklady z p. Marcinem to czysta przyjemnosc teoria przeprowadzona w sposob... redzik Polecam! (1) Polecam w/w szkołę z pełnym przekonaniem. Miałam przyjemność uczestniczyć w... Gosia Polecam (1) Szkolą najepszych kierowców! Jazdy z p. Marcinem- czysta przyjemnosc :) Czas,... Basia POlecam Delte! (1) Szczerze polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców Delta. Na kursie... Kamila Polecam (1) Po pierwszych trzech dodatkowych godzinach z Panem Romanem w końcu zacząłem... Piotr POLECAM!! (1) Po moich długich męczarniach ze zdaniem prawa jazdy w końcu sie udalo!... Magda :) POLECAM! (1) jednym słowem: p. Marcin = mistrzu! egzamin zaliczony za 1 podejściem!:) Jacek 3 X TAK (1) Skończyłam kurs w innym ośrodku , i to było błędem .Dokupiłam jazdy u PANA... Magda Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Chcesz się nauczyć jeździć, idź do DELTY. Wspaniała kadra, profesjonaliści.... Ola Polecam:) (1) Gorąco polecam szkołę Delta, podczas trwania kursu teoretycznego przede... Adelka m - opinia (1) Przed paroma godzinami zdałam prawko.Zanim poszłam na kurs nie umiałam nic,... m ula - opinia (1) Polecam szkołe delta,świetna szkoła,pan Marcin jest bardzo wyrozumiały.Miałam... ula Nagłówek (1) Bardzo polecam, profesjonalisci naucza kazdego Mateusz Chcesz zdać za pierwszym razem? Tylko z Deltą!!! (1) Widze że to norma że z Deltą zdajesz za pierwszym razem, w moim przypadku... PabloBKS nagłówek (1) Witam odbyłem kurs pod koniec 2010 roku... opisywać zajęć nie będę - bo... Wojtek K. Polecam :) (1) Profesjonalnie,miło i nie drogo.Pan Waldek bardzo dobrze tłumaczy teorie,Pani... Ania