Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

:) (1) Świetny ośrodek, bardzo mili ludzie, dobrze zgrana ekipa, bardzo mi się... Agnieszka ŚWIETNA SZKOŁA !! (1) Chodzenie na teorie i jazdy to była przyjemność ! Bardzo polecam... Jimmy POLECAM ! ! ! (1) Świetna szkoła, profesjonalna obsługa i doskonali instruktorzy. Gwarancja... Szymon
super szkoła (1) naprawde fajna szkoła, bardzo dobrze przygotowuja do egzaminu, jestem... kursant POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nauka w delcie jest swietna. Tomek i Marcin są sympatyczni wiec jazda z nimi... Sanka Tomasz Dobek (1) Witam. ! Chciałbym pochwalic Tomka za wspaniała współprace zemną i dobre... Patryk G. polecam !!! (1) Jeśli nauka jazdy to tylko z Tomkiem Dobkiem z Delty. Cierpliwość, dokładność... sandra05 podziękowania (1) chciałem serdecznie podziękować Tomkowi za to, że świetnie mnie przygotował... Wojtek Polecam...(kat.B) (1) Chciałabym gorąco polecić Pana Romana. Po 3 nieudanych egzaminach wziełam u... Daria kat. A - za pierwszym razem! ;) (1) Kiedy zapisałem się na kurs prawka na motocykl nigdy wcześniej nawet na nim... Łata Pooleecaam! (1) Po pierwszym nieudanym podejściu do egzaminu na kat. B wzięłam sobie kilka... Julka nareszcie (2) Wielkie Dzięki MARCIN, pewno gdyby nie Twoja szkółka nie wrócilabym na kurs... `M ukłony dla Romana (1) Bardzo dziękuję najlepszemu instruktorowi na świecie za morze cierpliwości i... magda Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam tą szkołę, przyszłam do niej, ponieważ polecono mi... oliska kat. A (1) wzialem dodatkowe jazdy u instruktora Marcina z polecenia. Nie zawiodlem sie.... Dastin Może być (1) bardzo dobrze prowadzona teoria,jazdy była tak w miare dobrze tłumaczone ,na... Monika Super! (1) Jestem bardzo zadowolona! Szczególnie jazdy z Tomkiem czysta przyjemność. Już... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować panu Tomkowi za perfekcyjne... : ) Polecam bardzo mocno! (1) Udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy kategorii A, pomimo bardzo niskiego... Ania Polecam! (1) Jestem właśnie po pozytywnie zdanym egzaminie na kategorię A, za co chciałam... Lena