Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Podziękowania dla DELTY (1) ADAM dziękuje Ci za wszystko! Przede wszystkim za to, że nauczyłeś mnie... Karolina Podziękowania dla DELTY (2) Zdecydowanie w mojej opinii ośrodek DELTA zasługuje na miano najlepszego... Karolinna21 DZIĘKUJE!:) (1) Dzięki tej szkole i profesjonalnej kadrze zdałam za pierwszym razem!!!:)... Martyna
SERDECZNIE POLECAM! (1) Ośrodek DELTA naprawdę godny polecenia. Teoria przekazana w przystępny... A Delta (1) Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Świetna kadra instruktorska, szczególnie... Marta Polecam Deltę (1) Moim instruktorem jazdy był Tomasz Dobek. Bardzo fachowo i rzetelnie... Piotr zadowolona - opinia (1) Polecam wszystkim pracującym i zabieganym kobietom naukę jazdy w... zadowolona Tylko w Delcie! (1) Znajomy powiedział mi, ze jak robić prawo jazdy to tylko w Delcie i miał... Żaneta po tej szkole szybko zdasz (1) kurs zaczęłam pod koniec maja a 24 września zdałam egzamin . Dla mnie jest... Agnieszka POOLECAM!! (1) Bardzo polecam Deltę i p. Tomka, dobrze przygotowal mnie do egzaminu,... Klaudia K. TYLKO DELTA, TYLKO ADAM !!!! (1) Jak prawo jazdy to tylko w Delta!!! Polecam wszystkim ten ośrodek szkolenia... 08 08 1982 Polecam !!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Egzamin zdałem za pierwszym razem a to jest... MATEUSZ NAJLEPSZA INSTRUKTORKA-ARLETA !!!POLECAM!!! (1) Hura!!! Egzamin zdałam i ten sukces zawdzięczam oczywiście mojej... DOROTA POLECAM (1) Rewelacyjna atmosfera zarówno podczas teorii jak i praktyki. Bardzo... Iwona REWELACJA!!! (1) Najlepszy ośrodek w trójmieście. Mają bardzo przystępną cenę kursu, teoria w... Olka SUPER OSRODEK!!! (1) Goraco polecem ten osrodek!! Naprawde warto zaczac kurs prawka wlasnie tu w... Krystian Kreft "Mistrzu" jesteś najlepszy :) (1) Udało się! Zdałam za pierwszym podejściem :) A wszystko to dzięki TOMKOWI. W... Patrycja DELTA TO DOBRY WYBOR !!!! POLECAM (1) Rzetelnosc profesjonalizm i pelne zaangazowanie w ksztalcenie mlodych... Marcin MEGA OŚRODEK !!! (1) Ośrodek w 100% godny polecenia. Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu... Remigiusz Bardzo Polecam !!! (1) Miła obsługa, kompetentni instruktorzy, którzy dobrze traktują kursantów i... Damian