Re: dentysta
~pacjentka dentystów
(12 lat temu)
3 pierwsze moduły IP takie same to może mieć jedna czwarta mieszkańców Banina...
ja też nie polecam dentystki z ośrodka zdrowia, jest niemiła, arogancka i nie potrafi rozmawiać z dziećmi kompletnie.
Ja zrobiłam u niej jednego zęba, za którego zapłaciłam 96 zł za lepsze wypełnienie, więc to jakaś pomyłka, jeśli w prywatnym pięknym gabinecie u uśmiechniętej pani doktor zapłacę 120...
Dziecku nawet nie zajrzała do ust, bo przy pierwszej prośbie o otwarcie nie chciał otworzyć, więc stwierdziła, żeby wrócić z nim jak już będzie chciał otworzyć buzię... tylko jeśli to będzie trwało 5 lat to co? mają mu wylecieć wszystkie zęby?
Zabraliśmy dziecko do innego dentysty, prywatnie i jakoś otworzył buzię, a nawet zamplombowano mu zęba, więc jednak się dało z odpowiednim podejściem i cierpliwością. Póżniej byliśmy też w tym nowym gabinecie na klonowej, bardzo miło, za pierwszą wizytę - przegląd nic nie skasowano, ceny średnie jak w innych gabinetach.
Byłam też jeden raz nad Max Xavier'em, wydaje mi się że jest trochę drożej, a poza tym pani doktor po obejrzeniu zdjęcia moich zębów, stwierdziła, że prawie wszystkie plomby są do wymiany, bo albo tu kanał niedoczyszczony (choć robione łaaaadnych kilka lat i nic mnie nie boli) albo tu się ukruszyło, albo stara ta plomba... generalnie łącznie miałabym do zrobienia jakieś 15 zębów...
poszłam do innego gabinetu prywatnego i tam już mieli inne zdanie, 3 do leczenia... Ale pani doktor bardzo miła :-)
5
0