Osiedle Południowe (3) Jestem szczęśliwym mieszkańcem Osiedla Południowego. Plusy: stosunek... Darek Opinia człowieka z branży budowlanej (3) Witam. Zakupiliśmy mieszkanie od firmy Ekolan. Niestety muszę zgodzić się, że... user_13801862379 Siódme Niebo Powodzie na osiedlach - grzyb, wilgoć. (5) Dzień Dobry. Czy ktoś z mieszkańców osiedli 7 nieba chciałby się podzielić... mieszkaniec
Kompleksowe wykończenia Klonowa 25 Banino (2) uwaga firma FMB ktora swiadczy usługi wykonywanie kompleksowe..jezeli... A.B Najlepsza obsługa w Trójmieście! (3) Specjalne podziękowania dla dyrektora Pana Rafała Zdebskiego, który... Klaudia Przestrzegam sąsiadów inwestycji spółki Polnord (3) Jako bezpośredni mieszkaniec inwestycji Dwa Tarasy prowadzonej przez spółkę... sąsiad Polnordu SEMEKO i JA-polecam gorąco (1) Semeko zostało mi polecone, a ja polecam innym. Zamieszkaliśmy w nowej części... Mateusz Soszkowo bajkowo (1) Zdecydowałam się na mieszkanie w Straszynie głównie ze względu na... kristi Masakra (1) Opóźnienia ogromne, gwarancja to fikcja Bele Obsługa i jakość poniżej wszelkich standardów (2) Szczerze odradzam tego dewelopera. Nie respektują umowy, a już w ogóle... xcez18 polecam pb gorski (2) jestem bardzo zadowolony i z zakupionego mieszkania Browar Gdański, jak... andrzej NIE polecam (1) Jesienią 2015 składam pozew przeciw pitrexowi w zwiazku z tym, że przez kilka... Jasiu Polecam (2) Ocena użytkownika a.p. to głos zazdrosnej konkurencji, która nie może... Adam Mieszkanie w Jasień Parku (1) Wybraliśmy z mężem mieszkanie w Jasień Parku, osiedle kameralne, widać ładne... Lill odradzam (3) Niska cena/jakość. Grunt nie jest własnością developera - jest użytkowanie... Piotr Mieszkanie na Dulina (1) Witam Kupiłem niedawno mieszkanie na osiedlu 5 wzgórz bardzo ładna okolica... Marcin Polecam! (1) A ja mam pozytywne doświadczenia z tym deweloperem. Osiedle dobrze się... AM Mieszkania na parterze bez prądu i wody (1) Kupiłam mieszkanie na parterze i dostałam mieszkanie z ogródkiem bez kranu na... Anna Porażka (1) Jestem mieszaną apartamentów na Skarpowej, lokalizacja super, ale jakość... Mieszkanka Apartamentów na Skarp opinia (2) Czy ktoś jeszcze kupił mieszkanie u tego dewelopera? Ceny mają bardzo... Monika