Paweł - ocena (1) Zakupiłem mieszkanie na osiedlu Szumilas. Osiedle jest pełne zieleni, las,... Paweł Dana - ocena (1) Mieszkamy w domu w Gdańsku Karczemkach od 15 lat. City House wybudował nam... Dana Marcel - ocena (1) Czuję się zwyczajnie oszukany pośredniczka najpierw zachwalała stan... Marcel
Natalia - ocena (1) Współpraca z deweloperem przebiegała bardzo profesjonalnie i na wysokim... Natalia I.M. - ocena (1) Kupno mieszkania na terenie Trójmiasta od tego dewelopera jest bardzo... I.M. Radulscy - ocena (1) Polecam inwestycja Linea w bardzo atrakcyjnej lokalizacji z pełną... Radulscy Przemysław - ocena (1) Do etapu umowy deweloperskiej nie mam zastrzeżeń i jestem pod wrażeniem.... Przemysław Maria Kamińska - opinia (2) Indywidualne podejście do każdego Klienta, nowoczesne rozwiązania budowlane,... Maria Kamińska Maniek - opinia (2) Jesteśmy po odbiorze domu na Kalinowej, wszystko w jak najlepszym porządku,... Maniek Patryk - opinia (2) Profesjonalna i elastyczna obsługa , Widać ze zależy firmie na udanej... Patryk Mariusz Stoltmann - ocena (3) Jako partner biznesowy polecam współpracę z 3City Estate. Doceniam otwartość... Mariusz Stoltmann Dawid i Anna Jaskulscy - ocena (2) nie opublikowano Solidny deweloper. Wzorowy stosunek jakość do ceny. Pierwszy... Dawid i Anna Jaskulscy Karolina - ocena (4) Pseudo deweloper z lekceważącym podejściem do klienta. Jestem właścicielem... Karolina Łukasz - ocena (3) Szanowne 3cityEstate, od kilku miesięcy (zgłoszenie z 6-go lutego 2024)... Łukasz Aneta - ocena (3) Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim... Aneta curly5 - ocena (3) Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!!... curly5 Wkurzony Klient - ocena (2) Firma 3 City Estate nie oddała Klientom 1 etapu inwestycji Jasieńskie Domy I... Wkurzony Klient Jakub - ocena (2) Brak profesjonalizmu, kontaktu kompetencji. Niedotrzymywanie terminów... Jakub Joanna - ocena (2) małokacka invest Komfor - bardzo częste awarie windy !!!!! Wycieki wody,... Joanna Tomek - ocena (2) Budynek został oddany z opóźnieniem, ale to jedyna istotna wada, którą można... Tomek