Kamil - ocena (1) Unikać, po oddaniu mieszkania żadna reklamacja nie jest uwzględniona mimo... Kamil Paulina - opinia (5) W Listopadzie 2022 zakupilismy od dewelopera bliźniaka w inwestycji Villa... Paulina Krzysztof - ocena (1) Inwestycja scarpa przy ul. Kartuskiej w Gdańsku profesjonalne doradztwo i... Krzysztof
Jan - ocena (6) Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na... Jan Aneta - ocena (1) Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim... Aneta Anna - ocena (1) Kupiliśmy z mężem mieszkanie od Allcon w inwestycji Linea. Jesteśmy bardzo... Anna Domi - ocena (1) Bardzo fajna obsługa w biurze. Miła atmosfera i cierpliwosc do moich... Domi Agata Zn. - ocena (1) Polecam tego dewelopera. Zakupiłam mieszkanie w inwestycji Szmaragdowy Park i... Agata Zn. Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Wszystko przebiegło zgodnie z... Paulina Bartosz - ocena (1) Najgorszy deweloper z jakim miałem styczność. Odbiór mieszkania (inwestycja... Bartosz Ala - ocena (1) Usterki cały czas wychodzą nawet po gwarancji. Omijać szerokim łukiem jeśli... Ala Karolina - ocena (2) Pseudo deweloper z lekceważącym podejściem do klienta. Jestem właścicielem... Karolina Maverick - ocena (1) Osiedle Oxygen Park wspaniałe się prezentuje, duże okna sprawiają że... Maverick Robert - ocena (1) Mieszkanie na Wiszacych Ogrodach oraz obsluga na najwyższym poziomie. W... Robert Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam. Andrzej MARTA - ocena (1) Ładne osiedle, położone w bardzo dobrym punkcie. Świetna komunikacja i dostęp... MARTA Henryk - ocena (1) Terminowy deweloper, jakośc wykonania pozytywna. Obsługa klienta bardzo... Henryk curly5 - ocena (2) Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!!... curly5 Kasia - ocena (1) Bardzo miła obsługa, szybki kontakt i szczegółowe odpowiedzi na pytania. Duży... Kasia Kinga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z mieszkania. Firma Proneko to przede wszystkim... Kinga