Magdalena - ocena (2) Bardzo profesjonalna prezentacja i same konkrety. Widać duże doświadczenie i... Magdalena O.B. - ocena (1) Sama obsługa, kompetencja i proces od zainteresowania po zakup i przekazanie... O.B. Kasia - ocena (2) Bardzo polecam na tę chwilę, czekam na wybudowanie bloku ale na tę chwilę... Kasia
Michał - ocena (1) Zdecydowanie odradzam zakup nieruchomości od tego dewelopera. Kilkuletnie... Michał Urszula Ostrowska - ocena (2) Byłam na targach nieruchomości i miałam okazję poznać ofertę DND Development.... Urszula Ostrowska Jakub Koziński - ocena (2) Miałem okazję uczestniczyć w prezentacji inwestycji DND Development w... Jakub Koziński Mateusz - ocena (2) Byłem na dniu otwartym inwestycji Ateny 14 w Straszynie od DND Development i... Mateusz Patryk - ocena (1) Inpro oszczędza głównie na akustyce mieszkaniowej góra/dół, więc ostrzegam... Patryk Dariusz - ocena (1) Kupiliśmy dom od City House i jesteśmy zadowoleni z zakupu. To już nasz drugi... Dariusz Irena - ocena (1) Firma willbud przekazała mi lokal terminowo. Polecam Irena magicz - ocena (1) Bardzo sprawny kontakt + dotrzymanie terminów. Polecam Murapol w 100%. magicz Seweryn - ocena (1) Piękne te dwie wieże na Zaspie! Seweryn klient - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam dewelopera. Jako klient, czekałem ponad dwa lata... klient Det - ocena (1) Wszystko cieknie Det Kasia - ocena (1) Byliśmy na targach i Pan Maciek z obsługi kapitalnie wszystko wyjaśnił o... Kasia Dana - ocena (2) Mieszkamy w domu w Gdańsku Karczemkach od 15 lat. City House wybudował nam... Dana Aneta - ocena (2) Dom jest dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Aneta Maciej - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Ciekawa... Maciej Przemek - ocena (1) Zdecydowanie polecam Monting-Development i inwestycję Oxygen Park. Osiedle... Przemek Michał - ocena (1) Dziękuję za wysokiej jakości lokal na Osiedlu Gdynia Wiczlino II. Stolarka... Michał