Det - ocena (1) Wszystko cieknie Det Kasia - ocena (1) Byliśmy na targach i Pan Maciek z obsługi kapitalnie wszystko wyjaśnił o... Kasia Dana - ocena (2) Mieszkamy w domu w Gdańsku Karczemkach od 15 lat. City House wybudował nam... Dana
Aneta - ocena (2) Dom jest dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Aneta Maciej - ocena (1) Bardzo polecam. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Ciekawa... Maciej Przemek - ocena (1) Zdecydowanie polecam Monting-Development i inwestycję Oxygen Park. Osiedle... Przemek Michał - ocena (1) Dziękuję za wysokiej jakości lokal na Osiedlu Gdynia Wiczlino II. Stolarka... Michał Anna - ocena (1) Proszę omijać szerokim łukiem. Osiedle Zen w Gdańsku. Problemy dotyczą nie... Anna Marek - ocena (1) Firma odkupiła ode mnie działkę zgodnie z ustaleniami i dotrzymaniem... Marek Betty - ocena (1) Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa biura sprzedaży, szczególnie w... Betty Jan - ocena (1) Należę do tzw. upierdliwych klientów, a jednak Panie w Robygu dały mi radę :)... Jan Bartek - ocena (1) Chciałem podzielić się opinią na temat Biura Sprzedaży dewelopera. Bardzo... Bartek Jaro - ocena (1) Firma nierzetelna. Jakość wykonywania usług średnia. Usterki nie usunięte do... Jaro Szymon - ocena (1) Deweloper, dla którego ważna jest jakość i dobry kontakt z klientem. Buduje... Szymon Ewa - ocena (1) obsluga bardzo dobra i samo osiedle jest świetne - mieszkam tu od 5 lat i... Ewa Artur - ocena (1) Kupiłem mieszkanie w pięknym miejscu na Wiśniowej Alei. Jest zieleń, spokój i... Artur Paweł - ocena (1) Zakupiłem mieszkanie na osiedlu Szumilas. Osiedle jest pełne zieleni, las,... Paweł Marcel - ocena (1) Czuję się zwyczajnie oszukany pośredniczka najpierw zachwalała stan... Marcel Natalia - ocena (1) Współpraca z deweloperem przebiegała bardzo profesjonalnie i na wysokim... Natalia I.M. - ocena (1) Kupno mieszkania na terenie Trójmiasta od tego dewelopera jest bardzo... I.M.