AK - ocena (1) Kupiłam mieszkanie od Allconu i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.... AK Wojciech Kostecki - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem Zero poprawek ,usterek . Inspektor z którym... Wojciech Kostecki Edmund - ocena (1) Firma profesjonalnie wykonała wymianę gruntu. Szybko i sprawnie. Polecam. Edmund
Ewa - ocena (2) Domykam właśnie umowę na dom w Baninie, osiedle Wilga. Moi znajomi w... Ewa Monika - ocena (1) Wszystko super, do momentu odbioru domu. Później już nie istniejesz, zero... Monika Paweł Paradowski - ocena (1) Moje doświadczenie wskazuje, że firma jest nieprofesjonalna. Oczekiwałem... Paweł Paradowski Jacek - ocena (1) Bardzo fajnie wyposażone mieszkania, ale przede wszystkim genialna... Jacek Marta - ocena (1) Jedna gwiazda, bo nie da się dać mniej. Same problemy, z deweloperem, z... Marta Krzysztof Piątek - ocena (1) Kupno mieszkania poszło szybko i sprawnie. Krzysztof Piątek Olek - ocena (1) Super mieszania bardzo luksusowe osiedle kompa Olek Darek - ocena (1) Super deweloper! Wysoka jakość i bardzo ładne osiedla. Kupiłem mieszkanie -... Darek Karolina - ocena (1) Wszystko przebiegło sprawnie, dom porządnie wykonany, lokalizacja super -... Karolina Kasia - ocena (1) solidny deweloper Kasia Kamila - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wysoki standard współpracy, rzetelność, dbałość o klienta. Kamila Archistrefa - ocena (1) Współpraca z Proneko przebiegła bardzo sprawnie i na wysokim poziomie.... Archistrefa Elżbieta - ocena (1) Piękne biuro na Jasieniu. Widać, że się rozwijają. Elżbieta Marta - ocena (1) Standard super. Obsługa biura sprzedaży na najwyższym poziomie. Polecam... Marta Patrycja - ocena (1) Współpraca z firmą Domesta była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem.... Patrycja Ania - ocena (1) Zakupiłam mieszkanie od Eurostyl i jestem bardzo zadowolona. Budynek wyróżnia... Ania Monika - ocena (1) Deweloper o ciekawym pokroju, daje duże możliwości negocjacyjne, przede... Monika