Asia - ocena (1) Wszystko ok,polecam! Asia Hubert Sarnowski - ocena (1) Decyzja o zakupie była stresująca, ale szybko poczułem wsparcie. Mieszkanie... Hubert Sarnowski Jarosław - ocena (1) Odebrałem mieszkanie na Kowalach. Bardzo polecam. Jakoś super Jarosław
Adam - ocena (1) Domesta! Super Firma ! Adam Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony/a z współpracy z deweloperem z Trójmiasta. Cały... Kasia Adam K - ocena (1) Świetne doświadczenie z Murapol polecam! Zakup mieszkania od Murapol to była... Adam K Adam - ocena (1) Fajne osiedle, do życia dla rodzin. Profesjonalna firma i obsluga. Adam Maria - ocena (1) Deweloper, o którym słychać, że polecany jest w 3mieście. Sama przekonałam... Maria Magdalena i Jarosław - ocena (1) Mimo tego, iż nie pochodzimy z Gdańska i nie znaliśmy firmy deweloperskiej... Magdalena i Jarosław Marek Mróz - ocena (1) Polecam. Duży wybór mieszkań i inwestycji w Trójmieście. Marek Mróz Andrzej - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Proces zakupowy bez zastrzeżeń. Profesjonalna obsługa w... Andrzej Patrycja P - ocena (1) Mieszkanie kupione na osiedlu Linea. Bardzo polecam. Panie ze sprzedaży... Patrycja P Marcin - ocena (1) Jako osoba poszukująca idealnego miejsca do zamieszkania, miałem okazję... Marcin Karolina - ocena (1) Wysoka jakość wykończenia lokali mieszkalnych, elastyczne podejście do... Karolina Wojciech S. - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Wojciech S. Mateusz - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Mateusz Katarzyna - ocena (1) Deweloper dba o detale, buduje funkcjonalne, przemyślane inwestycje. Katarzyna Iza - ocena (1) Najlepszy deweloper w Trójmieście. Uwielbiam swoje nowe mieszkanie! Iza Tomasz Kolenda - ocena (1) Obsługa Klienta wykazywała się dużym zaangażowaniem podczas naszych wizyt,... Tomasz Kolenda Drake - ocena (1) Firma niestety nie spełniła moich oczekiwań. Obsługa klienta była... Drake