Gosia - ocena (1) Najlepsze w Trójmieście. Tak wykończone, że nawet gładzie są na ścianach i... Gosia Karol - ocena (1) Bardzo dobra jakość mieszkań. Skorzystałem również z wykończenia lokalu pod... Karol Przemysław - ocena (1) Budynki rosną w siłę, zwłaszcza te w mojej okolicy - Gdańsk Południe.... Przemysław
Elżbieta - ocena (1) Rzetelny deweloper, oddaje budynki praktycznie gotowe do wprowadzenia się. Z... Elżbieta Maciej - ocena (1) Bardzo ładne osiedla i widać, że podwyższone standardy. Maciej Nabywca mieszkania Parkova - ocena (1) Jestem zadowolona Odbiór opóźniony miesiąc jednak wykonanie mieszkania na... Nabywca mieszkania Parkova Maja - ocena (1) Bardzo wysoki standard mieszkania oraz pełen profesjonalizm ze strony obsługi... Maja Andrzej Z - ocena (1) "Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z murapolem. cały proces zakupu... Andrzej Z Archilover - ocena (1) Ten deweloper zasługuje na 10 gwiazdek. Jakość absolutnie top. Archilover MaPo - ocena (1) Górna półka w każdym detalu. MaPo Philip - ocena (1) Invest Komfort to zaprzeczenie patodeweloperki! Philip Monika - ocena (1) Polecam, najlepszy deweloper w Trójmieście. Monika Mariana - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować zarówno z deweloperem, jak i z doradcą... Mariana Tomasz - ocena (3) Podejmując decyzję o kupnie mieszkania, pierwszym miłym zaskoczeniem były... Tomasz Wojtas - ocena (1) Wszystko ok.Dobrze budują, można się dogdac Wojtas Sandra - ocena (1) Polecam ! Kupiony dom spełnia moje oczekiwania, bardzo przystępne ceny, do... Sandra Roman Nawrocki - ocena (1) Bardzo ciekawe rozwiązania architektoniczne. Budują piękne osiedle Kompas. Roman Nawrocki Paulina Nowak - ocena (1) Przyjemna obsługa, wysoka jakość wykończenia. Jestem bardzo zadowolona. Paulina Nowak Agata - ocena (2) Kupiliśmy dom w Pępowie i nie polecam parę razy w roku zalewa na osiedlu parę... Agata Bron - ocena (5) Ostrzegam wszystkich przed zakupem czegolwiek od tego pseudo dewelopera.... Bron