PAWEL - ocena (2) zdecydowanie nie polecam, kontakt z BOP jest wręcz tragiczny, brak odpowiedzi... PAWEL Adam Kordecki - ocena (2) Miła, profesjonalna i bardzo pomocna obsługa. Bardzo dobra wspólpraca z... Adam Kordecki Lukasz C - ocena (1) Jestem zadowolony z obsługi po stronie sprzedażowej i przeprowadzenia przez... Lukasz C
Jan - ocena (3) Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na... Jan Magdalena - ocena (3) Jestem bardzo zadowolona z inwestycji w Brzeźnie. Od samego początku widać... Magdalena Sebastian - ocena (1) Mam bardzo negatywne doświadczenia z deweloperem Chmara. Przy odbiorze... Sebastian Vice - ocena (1) nie polecam, inwestycja opóźniona. Nie wiadomo kiedy będzie. Człowiek bierze... Vice Karolina - ocena (1) Póki co wszystko ok, narzekać nie mogę, mam nadzieję, że im dalej tym będzie... Karolina Tomek - ocena (1) Budynek został oddany z opóźnieniem, ale to jedyna istotna wada, którą można... Tomek KK - ocena (1) Polecam, profesjonalna obsługa przed jak i posprzedażowa. KK niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim usługi tej świetnej firmy:) wszystko jest dokładnie tak,... niki1991a MartaG - ocena (2) Po długich poszukiwaniach mieszkania trafiłam na ofertę Inpro, w której... MartaG niki1991a - ocena (1) Polecam serdecznie tą firmę:) niki1991a Jakub Budzyński - ocena (1) Bardzo terminowo, wysoki standard mieszkania. Ugodowa bezproblemowa firma. Jakub Budzyński Mateusz - ocena (1) Opinia dotyczy inwestycji Oliva Koncept. Lokal oddany do użytku bez większych... Mateusz nickowski - ocena (1) Mieszkanie odebrane w zadowalającym stanie. Nie było większych uchybień,... nickowski Piotr - ocena (1) Solidny deweloper, takich na rynku już chyba jest niewielu, buduje z... Piotr Karolina - ocena (1) Bardzo dobry deweloper - świetna obsługa, super jakość oddanego mieszkania.... Karolina Sebastian - ocena (1) Kupiłem lokal inwestycyjny. Polecam jakość i szybkość działania. Od chwili... Sebastian Sabina - ocena (5) Odebrałam lokal już około 1 rok temu. Na początku byłam sceptyczna ponieważ... Sabina